Restsalg: Halo Design
COLORS SOFT LIGHT LED G125, 3-step, Opal

Halo Design Halo Design

8385-0

New product

Nedsat pris! Restsalg: Halo Design - COLORS SOFT LIGHT LED G125, 3-step, Opal Udvid
COLORS Soft Light 1-2-3 Steps dæmp Ø12,5 LED, lyskilde fra Halo Design er vores nye frække design indenfor lys, en LED lyskilde der giver et varmt behageligt lys, og med det smukke design som vi kender det fra de gode gamle dage - nemlig glødetråden, danner denne rammen om at kunne skabe samme stemning med hyggeligt lys til behagelige omgivelse.
nu med en fræk toning i glasset som følger tidens trend.
lyskilden er med indfarvet glas der toner flot og elegant og giver hjemmet nyt liv.
Spreder lyset 360 grader, hvilket giver den perfekte belysning i rummet.
vi kan varmt anbefale hvor den sidder frit synlig i en fatning.
Til trods for at den kun forbruger 5 watt, er den dæmpbar det vil sige at man via sin kontakten i væggen i 3-step, step 1 =100% step 2 = 50% step 3 = 15 lys.
Der er rig muligt for netop at kunne skabe præcis den stemning i rummet man ønsker.
COLORS Soft light findes i 5 frække trendy farver Blå, Rosa, Grøn, smoke eller hvid.
Sæt stemnig i hjemmet med COLORS Soft Light.
Nem at installere og uden brug af værktøj.

Læs mere..

DKK 188,30

inkl. moms

DKK 269,00 inkl. moms

-30%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet

Wattage: 4W

Fatning: E27 stor fatning

Tilslutning: Tilsluttes til 230V forsyning

Lysstyrke: 135 lumens

Spredning: 360 grader

Lyskvalitet: RA værdi på 90-95

Levetid: Op til 30.000 timer

Dimensioner: 16.5 x Ø12.5 mm

IP-rating: IP20 (Ikke modstandsdygtig over for vand)

Produktet Halo Design COLORS SOFT LIGHT LED G125, 3-step, Opal er et 4W LED-lys med en E27 stor fatning, som kan tilsluttes til en 230V forsyning. Med en lysstyrke på 135 lumens og en spredning på 360 grader sikrer dette produkt en jævn fordeling af lyset i rummet. Det leverer en ekstra høj lyskvalitet med en RA værdi på 90-95, hvilket garanterer et levende og naturligt lys, der fremhæver alle farver på en flot og sprudlende måde. Produktet er egnet til selv de mest krævende situationer.

Ved brug af LED af højeste kvalitet sikres en lang og sikker drift på op til 30.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke. Kombineret med en professionel og driftssikker driver samt en god køling, kan man forvente en lang levetid for hele produktet. Dette gør det både økonomisk og miljømæssigt fordelagtigt.

Produktets dimensioner er 16.5 x Ø12.5 mm, hvilket gør det kompakt og nemt at installere. Det har desuden en IP20-rating, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtig over for vand og derfor primært skal bruges indendørs.

Lyset
Kulør Ekstra varm hvid
Ekstra varm hvid kulør 2200K
Lysstyrke 135 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 90
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 16.5 mm.
Diameter 12.5 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 4W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.