Nordlux Pære GU10 4,6W 345LM 4000K, Klar

Nordlux Nordlux

9422-0

New product

DKK 26,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Sådan fungerer Nordlux Pære GU10 4,6W 345LM 4000K, Klar

Denne pære fra Nordlux er designet til at tilsluttes til en 230V forsyning. Med en lysstyrke på 380 lumens er den i stand til at levere et klart og kraftfuldt lys. Pæren har en farvetemperatur på 4000K, hvilket resulterer i et neutralt hvidt lys. Dette gør den velegnet til forskellige formål og rum.

En vigtig egenskab ved denne pære er dens høje lyskvalitet, som angives med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at pæren kan reproducere farverne i objekter på en naturlig og ægte måde. Uanset om det er til brug i hjemmet, på kontoret eller i butikker, vil denne pære give en flot og realistisk belysning, der viser alle farver korrekt.

Denne pære er designet til at opfylde langt de flestes behov, når det kommer til lyskvalitet. Med dens høje RA værdi vil den give en behagelig belysning og sikre, at farverne i rummet eller objekterne vises så naturtro som muligt. Den er ideel til brug i både indendørs og udendørs belysning.

Med Nordlux Pære GU10 4,6W 345LM 4000K, Klar kan du være sikker på at opnå en høj lyskvalitet og en behagelig belysning. Denne pære er ideel til alle, der ønsker et naturligt og ægte lys, der fremhæver alle farver på en flot måde. Uanset om det er til personlig brug eller professionel belysning, vil denne pære leve op til forventningerne.

Lyset
Lysstyrke 380 lumens
RA >= 80
Effekt & spænding
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".