Nordlux Elkton 14 indbygningsspot, Hvid

Nordlux Nordlux

10787-0

New product

Nordlux Elkton 14 indbygningsspot, Hvid Udvid

LED-indbygningsspot med integrerede lysdioder og Moodmaker-funktion med tre trin. Skift mellem 3 forskellige lys-sætninger med en almindelig kontakt.


Læs mere..

DKK 249,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Effektiv og stilfuld belysning med Nordlux Elkton 14 indbygningsspot i hvid

Med Nordlux Elkton 14 indbygningsspot i hvid kan du skabe en smuk og behagelig belysning i dit hjem. Disse indbygningsspot har en effekt på 12.5W, hvilket giver en god lysstyrke uden at være for strømkrævende. Du kan tilslutte dem direkte til din 230V forsyning, hvilket gør installationen nem og praktisk.

Det skarpe, hvide design giver et moderne og stilfuldt udtryk i enhver indretning. Med en høj spredning på 120 grader sikrer disse indbygningsspot en jævn fordeling af lyset, hvilket er ideelt til at skabe en lys og rummelig atmosfære i dit hjem. Med en lysstyrke på 800 lumens får du en kraftig belysning, der lyser op i rummet og skaber en behagelig atmosfære.

En vigtig faktor i valget af belysning er lyskvaliteten. Nordlux Elkton 14 indbygningsspot leverer en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset er naturligt og ægte, og det viser alle farver på en flot og realistisk måde. Uanset om du bruger disse indbygningsspot i stuen, køkkenet eller på badeværelset, vil du opleve, at lyset er behageligt og tilstrækkeligt til dine behov.

En ekstra fordel ved Nordlux Elkton 14 indbygningsspot er muligheden for at dæmpe lyset. Dette giver dig mulighed for at justere belysningen efter behov, skabe stemning og tilpasse lyset til forskellige aktiviteter og situationer.

Alt i alt er Nordlux Elkton 14 indbygningsspot i hvid en pålidelig og stilfuld løsning til belysning i dit hjem. Med deres effektive lysstyrke, jævne spredning og høje lyskvalitet er de velegnede til de fleste behov, og med muligheden for at dæmpe lyset kan du skabe den perfekte atmosfære i ethvert rum.

Lyset
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 800 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Materiale Plastic
Effekt & spænding
Forbrug 12.5W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".