Nordlux Elkton 8 indbygningsspot, Hvid

Nordlux Nordlux

10788-0

New product

Nordlux Elkton 8 indbygningsspot, Hvid Udvid

LED-indbygningsspot med integrerede lysdioder og Moodmaker-funktion med tre trin. Skift mellem 3 forskellige lys-sætninger med en almindelig kontakt.


Læs mere..

DKK 199,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Data om produktet:

Effekt: 6.5W.

Tilsluttes til 230V forsyning.

Lysstyrke på 800 lumens og en høj spredning på 120 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset.

Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Det sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov.

Kan dæmpes.

Den Nordlux Elkton 8 indbygningsspot i hvid er en moderne og stilfuld indbygningsbelysning, der tilføjer et elegant og funktionelt element til ethvert rum. Med dens lave effektforbrug på kun 6.5W er denne indbygningsspot både energieffektiv og miljøvenlig.

Den tilsluttes nemt til en standard 230V forsyning, hvilket gør installationen hurtig og problemfri. Hvid finish giver et minimalistisk og tidløst udseende, der passer perfekt til ethvert interiør.

Med en lysstyrke på 800 lumens og en bred spredning på 120 grader, er denne indbygningsspot ideel til at oplyse større områder. Lyset fordeles jævnt og effektivt, hvilket sikrer optimal belysning og eliminering af mørke pletter.

Høj lyskvalitet er afgørende for at skabe en behagelig atmosfære og fremhæve rummets æstetik. Med en RA-værdi på 80-85 garanterer denne Nordlux Elkton indbygningsspot en fremragende farvegengivelse, der giver liv og dybde til rummet. Alle farver vises flot og ægte, og det naturlige lys skaber et behageligt og behageligt miljø.

En ekstra funktion ved denne indbygningsspot er dens mulighed for at blive dæmpet. Det betyder, at du kan indstille lysets intensitet efter behov og skabe den ønskede stemning og atmosfære i rummet. Om det er at skabe et varmt og hyggeligt miljø eller et livligt og energisk rum, giver denne funktion dig fleksibiliteten til at tilpasse belysningen efter dine præferencer.

Samlet set er Nordlux Elkton 8 indbygningsspot i hvid et kvalitetsprodukt, der opfylder de fleste belysningsbehov. Dens lavt effektforbrug, behagelige lyskvalitet og mulighed for dæmpning gør det til en ideel valgmulighed, uanset om det er til bolig- eller kommercielle formål.

Lyset
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 800 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Materiale Plastic
Effekt & spænding
Forbrug 6.5W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".