LED projektør 30W RGB med fjernbetjening

Aigostar Aigostar

12083-0

New product

LED projektør 30W RGB med fjernbetjening Udvid

30W RGB LED projektør.

Lys kulør: 16 forskellige farver.

Lys spredning: 110 grader.

IP 65 klassificeret.

Aluminiumskabinet.

Med fjernbetjening.

Spænding: 230v.

Læs mere..

DKK 158,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse: LED projektør 30W RGB med fjernbetjening

LED projektør 30W RGB med fjernbetjening

Effektiv belysning til enhver lejlighed

Denne LED projektør med 30W effekt er det perfekte valg, når du har brug for kraftig og farverig belysning. Med en høj spredning på 110 grader sikres en jævn fordeling af lyset, der skaber en behagelig atmosfære i rummet. Projektøren kan dæmpes ved brug af den medfølgende fjernbetjening, så du kan justere lysstyrken efter behov.

Robust og vejrbestandig konstruktion

LED projektøren tilsluttes nemt til en 230V forsyning og kan bruges både indendørs og udendørs takket være dens IP65-klassificering. Den tåler vandstænk og regn, hvilket gør den velegnet til brug i haven, på terrassen eller ved indkørslen. Med dimensionerne 124 x 157 x 26,5 mm er projektøren kompakt og nem at installere på forskellige overflader.

Farverigt lys og praktisk fjernbetjening

LED projektøren leveres med en integreret lyskilde, der kan skifte farve og skabe en stemningsfuld belysning. Med fjernbetjeningen kan du nemt styre projektørens funktioner og tilpasse lyset efter dine præferencer. Uanset om du ønsker at skabe en hyggelig stemning til festlige lejligheder eller bruge projektøren som praktisk belysning i hverdagen, er mulighederne mange.

Skab lys og stemning med LED projektør 30W RGB

Med denne LED projektør får du en effektiv og alsidig belysningsløsning, der passer til enhver lejlighed. Den robuste konstruktion, farverige lysmuligheder og praktiske fjernbetjening gør projektøren til et must-have for alle, der ønsker at skabe en unik atmosfære i deres hjem eller have. Uanset om du bruger den til at lyse op i mørket eller skabe stemning til festlige begivenheder, er LED projektøren et pålideligt og stilfuldt valg.

Lyset
Kulør RGB
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Spredning 110 grader
Forventet levetid L80 25.000 timer
Dimensioner
Højde 157 mm.
Bredde 124 mm.
Dybde 26,5 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 30W
Spænding 230V

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.