V-Tac 1W Solcelle væglampe LED
Sort, sensor, IP54

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 1W Solcelle væglampe LED - Sort, sensor, IP54 v-tac Udvid

Denne væglampe er udstyret med en IP54 certificering, hvilket sikrer en fuldstændig beskyttelse mod støv og vandstænk. Med sin avancerede solcelleteknologi kan lampen oplade sig selv på bare 11-13 timer og give op til 18-20 timers lysstyrke. Den indbyggede sensor har desuden en rækkevidde på op til 4 meter, så lampen tænder automatisk, når der registreres bevægelse i nærheden. Gør din have eller indgang sikker og stilfuld med V-Tac 1W LED Solcelle væglampen.

  • IP54 certificering – fuldstændig beskyttelse mod støv og vandstænk
  • Op til 18-20 timers lysstyrke på 11-13 timers opladning
  • Indbygget sensor med en rækkevidde på op til 4 meter

Læs mere..

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 589,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


V-Tac 1W LED Solcelle væglampe, Sort, sensor, IP54

Data om produktet: Lysstyrke på 95 lumens.

Kulør på lyset

Findes i: Varm hvid (3000K).

Varm kulør - Giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning.

Dimensioner: 126 x 252 x 83 mm.

IP54 - Tåler fugtig luft og vandstænk på fronten.

Med integreret lyskilde.

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Lysstyrke 95 lumens
Dimensioner
Højde 252 mm.
Bredde 126 mm.
Dybde 83 mm.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.