V-Tac 0.55W Solcelle væglampe LED
Hvid, IP54

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 0.55W Solcelle væglampe LED - Hvid, IP54 v-tac Udvid

Skab hyggelig belysning i din have eller på din terrasse med V-Tac 0.55W LED Solcelle væglampen i hvid. Denne smarte væglampe er udstyret med solcelleteknologi, der oplader lampens batteri i løbet af dagen og giver dig op til 6-8 timers lys om aftenen.

  • IP54-klassificeringen sikrer, at lampen er beskyttet mod vand og støv, så den kan bruges udendørs året rundt
  • Med en opladningstid på 8-10 timer er din lampe klar til brug, når mørket falder på
  • Det effektive LED-lys giver en behagelig belysning og er energibesparende

Skab en stemningsfuld atmosfære og forlæng dine udendørsoplevelser med V-Tac 0.55W LED Solcelle væglampen i hvid.

Læs mere..

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 220,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Denne V-Tac 0.55W solcelle væglampe LED er en praktisk og energieffektiv løsning til din udendørs belysning. Med en lysstyrke på 70 lumens sikrer den god synlighed omkring din terrasse, indgangsparti eller have.

Lampen er designet med et slankt og stilfuldt udseende i hvid, hvilket gør den let at integrere i enhver udendørs indretning. Med dimensioner på 121 x 112,5 x 90 mm er den kompakt og passer perfekt til vægmontering.

Med en 3 års producentgaranti kan du være sikker på kvaliteten og holdbarheden af denne solcelle væglampe. Den varme hvide kulør med en farvetemperatur på 3000K skaber en hyggelig og afslappende atmosfære, perfekt til aftenstunder udendørs.

Lampen er IP54 klassificeret, hvilket betyder at den er beskyttet mod fugtig luft og vandstænk på fronten. Du kan derfor trygt placere den udendørs uden at bekymre dig om vejrforholdene.

Med den integrerede lyskilde behøver du ikke tænke på udskiftning af pærer, da LED-teknologien giver en lang levetid og lavt energiforbrug. Nem at montere og vedligeholde, er denne solcelle væglampe et praktisk valg til at oplyse dine udendørs områder på en effektiv og miljøvenlig måde.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Lysstyrke 70 lumens
Dimensioner
Højde 112,5 mm.
Bredde 121 mm.
Dybde 90 mm.
Effekt & spænding
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.