V-Tac 15W Solcelle væglampe LED
Sort, sensor, IP65

V-Tac V-Tac

New product

Tilbud V-Tac 15W Solcelle væglampe LED - Sort, sensor, IP65 v-tac Udvid

Opgrader dit udendørsområde med V-Tac 15W LED Solcelle væglampen. Denne sorte væglampe er udstyret med en sensor og har en høj IP65 beskyttelsesgrad, hvilket gør den velegnet til udendørs brug.

  • Op til 80 timers belysning på kun 5 timers solopladning
  • Sensor med op til 8 meters radius, som sikrer at lyset tændes, når der er bevægelse i nærheden
  • IP65 beskyttelsesgrad, der gør lampen modstandsdygtig over for vand og støv
  • 2 forskellige lysvarianter, så du kan vælge det ideelle lys til dit område

Denne V-Tac væglampe er en pålidelig og energibesparende løsning til at oplyse din have, terrasse eller indkørsel. Den solcelledrevne funktion gør den både miljøvenlig og omkostningseffektiv. Med dens sensor og langvarige batteri vil den altid lyse op i mørket, når du har brug for det.

Læs mere..

  • 2-i-1
Tilbuddet udløber snart:

DKK 603,20

inkl. moms

DKK 754,00 inkl. moms

-20%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


V-Tac 15W LED Solcelle væglampe - Sort, sensor, IP65

Denne V-Tac 15W LED Solcelle væglampe er perfekt til udendørs belysning af dit hjem eller have. Lampen er udstyret med en sensor, der registrerer bevægelse og tænder lyset automatisk, hvilket gør den ideel som sikkerhedsbelysning. Med en lysstyrke på 2000 lumens vil lampen lyse op selv de mørkeste hjørner af din ejendom.

Med 3 års producentgaranti kan du være sikker på kvaliteten af denne lampe. Den er også IP65-klassificeret, hvilket betyder, at den er beskyttet mod vandstænk og regn. Du kan trygt montere den udendørs uden at bekymre dig om vejret. Dimensionerne på lampen er 294 x 236 mm, hvilket gør den til en kompakt og stilfuld tilføjelse til enhver udendørs indretning.

Lampen findes i to forskellige farvetemperaturer: 4000K og 6000K. Den første giver en mere neutral hvid belysning, mens den sidste giver en køligere, mere blålig belysning. Du kan vælge den variant, der passer bedst til dit behov og præference.

En af fordelene ved denne lampe er, at den kommer med en integreret lyskilde. Dette betyder, at du ikke behøver at købe og installere separate pærer. Lampen er klar til brug lige ud af æsken, hvilket gør installationen hurtig og nem.

Med sit stilfulde design og holdbare konstruktion er denne V-Tac 15W LED Solcelle væglampe den ideelle løsning til effektiv og energibesparende udendørs belysning. Giv dit hjem eller have et tryg og indbydende udseende med denne pålidelige lampe.

Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6000K
Lysstyrke 2000 lumens
Dimensioner
Højde 236 mm.
Bredde 294 mm.
Materiale ABS+PC


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.