V-Tac 2.5W Solcelle væglampe LED
Sort, sensor, IP54

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 2.5W Solcelle væglampe LED - Sort, sensor, IP54 v-tac Udvid

Væglampen er en stilfuld og praktisk løsning til at belyse din udendørsområde. Med dens sorte design og sensorfunktion, kan den automatisk tænde og slukke afhængigt af bevægelse i op til 4 meters radius.

  • IP65-klassificering sikrer, at lampen er beskyttet mod støv og vand, hvilket gør den ideel til udendørs brug.
  • Med en opladningstid på 8-10 timer kan lampen oplyse i 6-8 timer, hvilket giver dig langvarig belysning uden behov for strømforsyning.
  • Med dens smarte sensor kan den registrere bevægelse og tænde automatisk, hvilket gør den både praktisk og energibesparende.

Læs mere..

  • Varm

DKK 542,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Denne V-Tac 2.5W LED Solcelle væglampe er en smart og energieffektiv løsning til din udendørs belysning. Lampen er designet i et stilfuldt sort design og har en indbygget sensor samt et IP54-klassificeret kabinet, der beskytter den mod fugt og vandstænk. Med en effekt på 1,8W og en lysstyrke på 150 lumens er denne væglampe ideel til at skabe en hyggelig og afstressende atmosfære i din have eller på din terrasse.

Kulør på lyset

Denne V-Tac væglampe leveres med varm hvidt lys med en farvetemperatur på 3000K. Varm kulør giver et behageligt og afslappende lys, der hjælper med at skabe en hyggelig stemning. Uanset om du bruger lampen til at skabe belysning omkring din terrasse eller langs en sti, vil det varme lys bidrage til en behagelig atmosfære og øget komfort.

Dimensioner og beskyttelsesklasse

Denne V-Tac væglampe har en kompakt størrelse med dimensioner på 185 x 260 x 120 mm. Dette gør det nemt at montere lampen på væggen og integrere den i din eksisterende udendørsindretning. Lampen har en IP54 klassificering, hvilket betyder, at den er beskyttet mod fugtig luft og vandstænk på forsiden. Dette gør den velegnet til udendørs brug og sikrer, at den kan modstå de elementer, den udsættes for i det danske vejr.

Integreret lyskilde og solcelle

Denne V-Tac væglampe leveres med en integreret LED-lyskilde, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at købe ekstra lyskilder. Lampen leveres også med en solcelle, der giver mulighed for at genoplade batteriet i løbet af dagen og bruge lampen uden behov for elektricitet. Dette gør lampen både miljøvenlig og omkostningseffektiv.

Skab en hyggelig og afslappende atmosfære i din have eller på din terrasse med denne V-Tac 2.5W LED Solcelle væglampe. Med dens stilfulde design, varme hvide lyskulør og praktiske funktioner er denne lampe den perfekte tilføjelse til dit udendørsområde.

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Lysstyrke 150 lumens
Dimensioner
Højde 260 mm.
Bredde 185 mm.
Dybde 120 mm.
Materiale Aluminium+PC
Effekt & spænding
Forbrug 1,8W


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.