V-Tac 2.5W Solcelle væglampe LED
Sensor, justerbar spredning, IP54

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 2.5W Solcelle væglampe LED - Sensor, justerbar spredning, IP54 v-tac Udvid

Væglampen er den perfekte løsning til udendørs belysning. Med dens IP54 beskyttelse er den modstandsdygtig overfor støv og vand, hvilket gør den ideel til brug i alle vejrforhold. Den solcelledrevne lampe har en imponerende levetid på 6-8 timer, når den er fuldt opladet. Det unikke ved denne lampe er dens justerbare spredning, så du kan tilpasse lysstrålen efter behov.

  • IP54 beskyttelse - modstandsdygtig overfor støv og vand
  • Oplyser i op til 6-8 timer på en 8-10 timers opladning
  • Justerbar spredning på 90-110 grader.

Læs mere..

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 424,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


V-Tac 2.5W LED Solcelle væglampe

V-Tac 2.5W LED Solcelle væglampe

Produktbeskrivelse:

Denne V-Tac 2.5W LED Solcelle væglampe er en praktisk og energibesparende løsning til udendørs belysning. Væglampen er udstyret med en solcelle, der oplades i løbet af dagen og giver dig lys om natten uden behov for ekstern strømkilde. Med sin integrerede lyskilde og justerbare spredning er denne væglampe nem at installere og bruge.

Produktspecifikationer:

  • Lysstyrke: 100 lumens
  • Kulør på lyset: Varm hvid (3000K)
  • Dimensioner: 181 x 66 x 91 mm
  • IP-klassificering: IP54
  • Garanti: 3 års producentgaranti

Kulør på lyset:

Varm hvid er en behagelig og afstressende kulør, der skaber en hyggelig atmosfære. Med dette lys kan du nyde en varm belysning, der bidrager til en hyggelig stemning og hjælper med at skabe en afslappende atmosfære i dit udendørs rum.

IP54-klassificering:

Denne væglampe har en IP54-klassificering, hvilket betyder, at den er beskyttet mod indtrængning af støv og vandstænk fra alle retninger. Dette gør den ideel til udendørs brug og sikrer, at lampen tåler fugtig luft og lette regnbyger uden at blive beskadiget.

Dimensioner:

Med dimensionerne 181 x 66 x 91 mm er denne væglampe kompakt og passer godt til de fleste vægoverflader. Den vejrbestandige konstruktion sikrer, at lampen er holdbar og kan modstå forskellige vejrforhold uden at miste ydeevne eller æstetisk appel.

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Lysstyrke 100 lumens
Dimensioner
Højde 66 mm.
Bredde 181 mm.
Dybde 91 mm.
Materiale Aluminium+PC


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.