V-Tac 1W Solcelle væglampe LED med sensor
Sort, IP54

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 1W Solcelle væglampe LED med sensor - Sort, IP54 v-tac Udvid

Skab hyggelig belysning i din have eller på din terrasse med V-Tac 1W LED Solcelle væglampen i sort. Denne smarte væglampe er udstyret med solcelleteknologi, der oplader lampens batteri i løbet af dagen og giver dig op til 6-8 timers lys om aftenen.

  • IP54-klassificeringen sikrer, at lampen er beskyttet mod vand og støv, så den kan bruges udendørs året rundt
  • Med en opladningstid på 8-10 timer er din lampe klar til brug, når mørket falder på
  • Det effektive LED-lys giver en behagelig belysning og er energibesparende

Skab en stemningsfuld atmosfære og forlæng dine udendørsoplevelser med V-Tac 1W LED Solcelle væglampen i sort.

Læs mere..

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 265,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Lysstyrke og garantiperiode

Denne V-Tac 1W solcelle væglampe LED med sensor i sort er en fantastisk tilføjelse til enhver udendørs areal. Med en lysstyrke på 70 lumens giver den tilstrækkelig belysning til at oplyse din have, indkørsel eller terrasse. Den medfølgende sensor sikrer, at lyset kun tænder, når det er nødvendigt, hvilket sparer energi og forlænger levetiden på produktet. Produktet kommer desuden med en 3 års producentgaranti, så du kan være sikker på at få et kvalitetsprodukt.

Kulør og dimensioner

Lampen leveres med en lyskulør på 3000K (varm hvid), hvilket skaber en hyggelig og afslappende atmosfære, perfekt til aftenhygge i haven eller på terrassen. Med dimensionerne 121 x 121,5 x 90 mm passer denne væglampe perfekt til de fleste udendørs områder. Det sorte design giver et stilfuldt udtryk, der passer til de fleste husfacader.

Vandtæthed og lyskilde

Med en IP54-klassificering er denne væglampe velegnet til udendørs brug, da den kan tåle fugtig luft og vandstænk på fronten. Dette gør den ideel til montering ved indgangspartiet eller andre steder, hvor den kan blive udsat for vejr og vind. Lampen har desuden en integreret lyskilde, hvilket gør installationen hurtig og nem, så du hurtigt kan nyde den bløde belysning fra lampen.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Lysstyrke 70 lumens
Dimensioner
Højde 121,5 mm.
Bredde 121 mm.
Dybde 90 mm.
Effekt & spænding
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.