V-Tac 0.55W Solcelle væglampe LED
Sort, IP54

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 0.55W Solcelle væglampe LED - Sort, IP54 v-tac Udvid

Skab hyggelig belysning i din have eller på din terrasse med V-Tac 0.55W LED Solcelle væglampen i sort. Denne smarte væglampe er udstyret med solcelleteknologi, der oplader lampens batteri i løbet af dagen og giver dig op til 6-8 timers lys om aftenen.

  • IP54-klassificeringen sikrer, at lampen er beskyttet mod vand og støv, så den kan bruges udendørs året rundt
  • Med en opladningstid på 8-10 timer er din lampe klar til brug, når mørket falder på
  • Det effektive LED-lys giver en behagelig belysning og er energibesparende

Skab en stemningsfuld atmosfære og forlæng dine udendørsoplevelser med V-Tac 0.55W LED Solcelle væglampen i sort.

Læs mere..

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 236,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

Lysstyrke: 70 lumens

Garanti: 3 års producentgaranti

Kulør på lyset:

Denne væglampe findes i varm hvid (3000K). Varmkuløret lys skaber en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning.

Dimensioner:

Produktets mål er 121 x 112,5 x 90 mm.

IP54:

Denne væglampe er beskyttet mod fugtig luft og vandstænk på fronten, da den har en IP54 klassificering. Det betyder, at den kan monteres både indendørs og udendørs uden at blive påvirket af fugt og vand.

Integreret lyskilde:

Væglampen har en integreret lyskilde, hvilket betyder, at du ikke behøver at købe og udskifte pærer. Den har en effekt på 0.55W, hvilket gør den energieffektiv og miljøvenlig.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Lysstyrke 70 lumens
Dimensioner
Højde 112,5 mm.
Bredde 121 mm.
Dybde 90 mm.
Effekt & spænding
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.