V-Tac 5.5W Solcelle væglampe LED
Sensor, IP54

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 5.5W Solcelle væglampe LED - Sensor, IP54 v-tac Udvid

Denne væglampe er en praktisk og energibesparende løsning til udendørsbelysning. Med dens IP54-klassificering er den beskyttet mod vand og støv, hvilket gør den velegnet til brug i alle vejrforhold.

  • Kan oplyse i op til 6-8 timer efter 8-10 timers opladning
  • Udstyret med en sensor, der automatisk tænder og slukker lyset baseret på bevægelse
  • Den indbyggede solcelleplade oplader batteriet og eliminerer behovet for ledninger eller strømtilslutning

Med væglampen får du en pålidelig og praktisk udendørsbelysning, der både er miljøvenlig og økonomisk fordelagtig.

Læs mere..

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 542,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv og energibesparende LED Solcelle væglampe med sensor

Den V-Tac 5.5W LED Solcelle væglampe er den ideelle løsning til at oplyse dit udendørs rum på en miljøvenlig og omkostningseffektiv måde. Med en effekt på kun 1,8W og en lysstyrke på 220 lumens, er denne lampe både energibesparende og lysstærk.

Med sin varme hvide kulør på 3000K, skaber denne lampe en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys giver en hyggelig stemning og er perfekt til at nyde aftenstunderne i haven eller på terrassen.

Med dimensionerne 155 x 155 x 229 mm passer denne væglampe perfekt til ethvert udendørs rum og tilføjer et stilfuldt touch til din indretning. Den er udstyret med en IP54-klassificering, hvilket betyder, at den er sikret mod fugtig luft og vandstænk på fronten. Dette gør den ideel til brug udendørs og sikrer holdbarheden og funktionaliteten i alle vejrforhold.

Denne væglampe kommer med en integreret lyskilde, så du ikke behøver at bruge ekstra penge på at købe en separat pære. Det betyder også, at installationen er hurtig og nem. Du slipper for besværet med at vælge den rigtige pære og sikre kompatibilitet. Med denne lampe får du alt hvad du har brug for i en praktisk enhed.

Samlet set er den V-Tac 5.5W LED Solcelle væglampe en pålidelig og effektiv løsning til at belyse dit udendørs område. Med sin energibesparende teknologi, varme hvide kulør og holdbare konstruktion, vil den skabe en hyggelig atmosfære og tilføje stil til dit hjem. Uanset om det er til terrassen, haven eller indkørslen, vil denne lampe opfylde dine belysningsbehov.

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Lysstyrke 220 lumens
Dimensioner
Højde 155 mm.
Bredde 155 mm.
Dybde 229 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 1,8W


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.