V-Tac 15W Solcelle væglampe LED
Sort, sensor, IP65

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 15W Solcelle væglampe LED - Sort, sensor, IP65 v-tac Udvid

Væglampen er perfekt til udendørs belysning. Den sorte væglampe er udstyret med en sensor, der har en rækkevidde på op til 8 meter. Lampen har en IP65-klassificering, hvilket betyder, at den er støv- og vandafvisende, og dermed velegnet til at modstå forskellige vejrforhold.

Her er nogle af de særlige funktioner ved denne lampe:

  • Den kan oplyse i op til 80 timer efter kun 7 timers opladning.
  • Sensoren registrerer bevægelse i en radius på op til 8 meter

Med V-Tac 15W LED Solcelle væglampen får du både effektiv og energibesparende udendørs belysning. Den er ideel til brug på terrassen, i haven eller ved indgangspartiet.

Læs mere..

  • 2-i-1
  • Ikke dæmpbar

DKK 754,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv og stilfuld solcelle væglampe

Denne V-Tac LED solcelle væglampe er det perfekte valg, når du gerne vil have både effektiv og miljøvenlig belysning til din udendørsområde. Med en effekt på 15W og en lysstyrke på 1900 lumens er denne væglampe i stand til at lyse dit udendørsområde op på en energibesparende måde.

Lysstyrken tilpasser sig dine behov

Med sin indbyggede sensor reagerer denne væglampe automatisk på bevægelse, hvilket gør den ideel til brug ved indgangspartier, haveområder og garager. Det betyder, at du ikke behøver at tænde eller slukke lyset manuelt, da det vil tænde automatisk, når der er brug for det. Dette er ikke kun praktisk, men sparer også energi.

Vandtæt og holdbar konstruktion

Denne solcelle væglampe er designet med en IP65-rating, hvilket betyder, at den er fuldt beskyttet mod støv og vandstænk. Dette gør det muligt at bruge lampen udendørs uden at bekymre dig om vejrforholdene. Om det regner eller sner, vil denne væglampe stadig fungere uden problemer.

Let at installere og vedligeholde

Der er ikke behov for kompleks installation med denne solcelle væglampe. Den er nem at montere og kan placeres på væggen på få minutter. Da lampen er udstyret med en integreret lyskilde, behøver du heller ikke bekymre dig om at købe og udskifte pærer. Denne væglampe er designet til at være holdbar og modstandsdygtig over for slid, hvilket betyder, at den vil give pålidelig belysning i mange år fremover.

Vælg mellem forskellige farvetemperaturer

Denne V-Tac solcelle væglampe fås i to forskellige farvetemperaturer - 4000K og 6000K. Den 4000K-version producerer et varmt hvidt lys, der skaber en hyggelig atmosfære i dit udendørsområde. På den anden side producerer den 6000K-version et køligt hvidt lys, der er ideelt til områder, der kræver mere lysstyrke og skarphed.

Med sin effektive og miljøvenlige ydeevne, holdbare konstruktion og lette installation er denne V-Tac LED solcelle væglampe den ideelle løsning til din udendørs belysningsbehov. Med 3 års producentgaranti kan du være sikker på, at du får et kvalitetsprodukt, der vil lyse op i mange år fremover.

Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6000K
Lysstyrke 1900 lumens
Dimensioner
Højde 206,5 mm.
Bredde 257 mm.
Dybde 288,5 mm.
Materiale ABS+PC
Effekt & spænding
Forbrug 15W


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.