V-Tac 3i1 12W LED sensorlampe
Samsung LED chip, PIR sensor, IP20 indendørs, 230V, inkl. lyskilde

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 3i1 12W LED sensorlampe - Samsung LED chip, PIR sensor, IP20 indendørs, 230V, inkl. lyskilde samsung Udvid

12W 3i1 lampe med indbygget PIR sensor.

Sensor rækkevidde: Op til 6m og 360 graders vinkel.

Tændetid: Justerbar 10 sek. til 3 min.
Justerbar lys for at den tænder: 3-2000lux.

Ledninger tilsluttes nemt skrueterminaler i lampen.

Det er muligt at skifte mellem varm, neutral og kold hvid via indstilling på lampen.

Læs mere..

  • CCT (Varm til Kold Hvid)
  • Ikke dæmpbar

DKK 262,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Oplev den ultimative belysningsløsning med V-Tac 3i1 12W LED sensorlampe

Med den innovative V-Tac 3i1 12W LED sensorlampe får du en effektiv og energibesparende belysningsløsning til indendørs brug. Den kraftfulde LED lampe på 12W erstatter en traditionel 60W pære, hvilket reducerer energiforbruget og sparer dig penge på din elregning.

Med en lysstyrke på imponerende 900 lumens og en høj spredning på 120 grader, sikrer denne sensorlampe en jævn fordeling af lyset i rummet. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer desuden et naturligt og ægte lys, der flot viser alle farver. Uanset om du bruger lampen i stuen, køkkenet eller på kontoret, vil den skabe en behagelig og indbydende atmosfære.

Den effektive PIR sensor registrerer bevægelse og tænder automatisk lyset, hvilket gør den ideel til gangarealer, bryggers eller andre steder, hvor du ønsker praktisk og automatisk belysning. Lampen tilsluttes nemt til en 230V forsyning, hvilket giver dig fleksibilitet i forhold til placering og installation.

Med en Samsung LED chip og 5 års producentgaranti er du sikret en pålidelig og holdbar belysningsløsning, der vil lyse op i mange år fremover. Vælg mellem tre forskellige farvetemperaturer (3000K, 4000K, 6000K) alt efter dine præferencer og behov.

Den integrerede lyskilde og dimensioner på 60 x Ø290 mm gør denne sensorlampe nem at installere og bruge i forskellige rum og miljøer. Vær opmærksom på, at lampen har en IP20 klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand og derfor primært bør bruges indendørs.

Oplev den ultimative belysningsoplevelse med V-Tac 3i1 12W LED sensorlampe og nyd et effektivt, energibesparende og stilfuldt lys i dit hjem eller arbejdsplads.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Kulør RGB + CCT (Varm til Kold Hvid)
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 900 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Højde 60 mm.
Diameter 290 mm.
Materiale PVC lamineret aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 12W
Erstat 60W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC:220-240V, 50/60Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.