Restsalg: 3 stk Nordlux 4.8W LED pære
240 grader, E27

Nordlux Nordlux

6936-0

New product

Nedsat pris! Restsalg: 3 stk Nordlux 4.8W LED pære - 240 grader, E27 Udvid

Super flot og kraftig LED pære på hele 4.8W.

Giver et flot og kraftigt lys.

Form: A60

Læs mere..

DKK 26,97

inkl. moms

DKK 44,95 inkl. moms

-40%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Denne restsalgspakke indeholder 3 stk Nordlux LED pærer med en effekt på 4.8W og en E27 stor fatning, som er nem at montere i de fleste almindelige lamper og armaturer. Pæren tilsluttes til en 230V strømforsyning og giver en lysstyrke på 470 lumens med en imponerende spredning på 240 grader, hvilket sikrer en jævn og bred fordeling af lyset i rummet.

Med en RA værdi på 80-85 kan du være sikker på at få en høj lyskvalitet fra disse LED pærer. Denne værdi sikrer et naturligt lys, der viser alle farver korrekt og ægte. Du vil opleve en behagelig belysning, der opfylder de fleste behov, hvad enten det er i stuen, køkkenet eller på kontoret.

LED pærens dimensioner er 10.9 x Ø6 mm, hvilket gør den velegnet til forskellige lamper og armaturer. Den lille størrelse og den store spredning af lyset gør den ideel til rum, hvor du ønsker en god og ensartet belysning uden blænding eller mørke områder.

Med Nordluxs LED pærer får du ikke kun energieffektiv belysning, men også en lang levetid og minimal vedligeholdelse. Disse pærer er et godt valg, hvis du ønsker at skifte til LED teknologi og samtidig have en god belysning i dit hjem eller på din arbejdsplads.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 2700K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 470 lumens
Spredning 240 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning E27
Højde 10.9 mm.
Diameter 6 mm.
Materiale ABS Plastik
Effekt & spænding
Forbrug 4.8W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".