Restsalg: Halo Design
COLORS DIM LED Globe G125 SMOKE E27, 3-step

Halo Design Halo Design

8418-0

New product

Nedsat pris! Restsalg: Halo Design - COLORS DIM LED Globe G125 SMOKE E27, 3-step Udvid
COLORS DIM LED Mini Globe G125 SMOKE lyskilde fra Halo Design er en LED lyskilde der giver et varmt behageligt lys, og med det smukke design som vi kender det fra de gode gamle dage som giver 1800 kelvin grader - nemlig glødetråden, danner denne rammen om at kunne skabe samme stemning med hyggeligt lys til behagelige omgivelse.
lyskilden er med smokefarvet glas samt en toning i det gyldne og spreder lyset 360 grader, hvilket giver den perfekte belysning i rummet.
vi kan varmt anbefale hvor den sidder frit synlig i en fatning.
Til trods for at den kun forbruger 5 watt, er den og dæmpbar det vil sige at man via sin kontakt i væggen kan dæmpe den i 3 trin, så er der rig muligt for netop at kunne skabe præcis den stemning i rummet man ønsker.
DIM LED lyskilderne findes i flere størrelser og former, så der findes også en til din lampe.

Læs mere..

DKK 161,85

inkl. moms

DKK 249,00 inkl. moms

-35%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

Effekt: 5W

Fatning: E27 stor fatning

Tilslutning: Tilsluttes til 230V forsyning

Lysstyrke: 200 lumens

Spredning: 360 grader

Lyskvalitet: RA værdi på 80-85

Levetid: Op til 30.000 timer

Dimensioner: 16.5 x Ø12.5 mm

IP-rating: IP20 (ikke modstandsdygtig over for vand)

Beskrivelse:

Halos Design COLORS DIM LED Globe G125 SMOKE E27 er et moderne og stilfuldt produkt, der er designet til at give en behagelig belysning i ethvert rum. Med et effektforbrug på 5W og en stor E27 fatning er det let at installere og bruge.

Dette produkt tilsluttes til en almindelig 230V forsyning, hvilket gør det nemt at integrere det i eksisterende installationer. Med en lysstyrke på 200 lumens og en spredning på 360 grader sikrer det en jævn og ensartet belysning i hele rummet. Dette betyder, at lyset fordeles på en naturlig måde og ikke skaber blænding eller skygger.

Lysets kvalitet er også vigtig, og dette produkt har en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer en ægte og flot gengivelse af farverne. Dette betyder, at alle farver vises i deres rette nuancer og giver et naturligt lys, som er behageligt for øjnene. Med denne lyskvalitet opfylder produktet langt de flestes behov.

Et vigtigt element ved dette produkt er dets lange levetid. Ved at bruge LED af højeste kvalitet kan det fungere i op til 30.000 timer. Selv efter lang tids brug vil lyset have minimalt fald i lysstyrken. Dette skyldes kombinationen af en professionel og driftssikker driver samt en effektiv køling, der sikrer en lang levetid for hele produktet. Dette betyder, at du kan have glæde af belysningen i mange år fremover.

Produktet har dimensioner på 16.5 x Ø12.5 mm, hvilket gør det kompakt og nemt at installere i forskellige armaturer og lamper.

Vær opmærksom på, at dette produkt har en IP-rating på IP20, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Det anbefales derfor at bruge det indendørs eller i tørre omgivelser.

Lyset
Kulør Ekstra varm hvid
Ekstra varm hvid kulør 1800K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 200 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 16.5 mm.
Diameter 12.5 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.