Restsalg: Halo Design
COLORS DIM LED XL G165 SMOKE E27, 3-step

Halo Design Halo Design

8417-0

New product

Nedsat pris! Restsalg: Halo Design - COLORS DIM LED XL G165 SMOKE E27, 3-step Udvid
COLORS DIM LED XL 5W SMOKE lyskilde fra Halo Design er en LED lyskilde der giver et varmt behageligt lys, og med det smukke design som vi kender det fra de gode gamle dage som giver 1800 kelvin grader - nemlig glødetråden, danner denne rammen om at kunne skabe samme stemning med hyggeligt lys til behagelige omgivelse.
lyskilden er med smokefarvet glas samt en toning i det gyldne og spreder lyset 360 grader, hvilket giver den perfekte belysning i rummet.
vi kan varmt anbefale hvor den sidder frit synlig i en fatning.
Til trods for at den kun forbruger 5 watt, er den og dæmpbar det vil sige at man via sin kontakt i væggen kan dæmpe den i 3 trin, så er der rig muligt for netop at kunne skabe præcis den stemning i rummet man ønsker.
DIM LED lyskilderne findes i flere størrelser og former, så der findes også en til din lampe.

Læs mere..

DKK 314,30

inkl. moms

DKK 449,00 inkl. moms

-30%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Halo Design, COLORS DIM LED XL G165 SMOKE E27, 3-step er en energieffektiv og stilfuld lyskilde til dit hjem. Dette produkt har en stor E27 fatning, der nemt kan tilsluttes til en 230V strømkilde. Med en effekt på 5W er denne LED-pære både miljøvenlig og energibesparende.

Lysstyrken på 200 lumens og en bred spredningsvinkel på 360 grader sikrer en jævn og ensartet fordeling af lys i rummet. Denne pære har en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85, hvilket betyder, at den viser farverne på en naturlig og ægte måde. Uanset om du bruger den til almindeligt lys eller til dekoration, vil dette produkt opfylde langt de flestes behov.

Halo Design COLORS DIM LED XL G165 SMOKE E27, 3-step er designet med høj kvalitet og sikrer en lang levetid. Med brug af LED af den bedste kvalitet har denne pære en forventet levetid på op til 30.000 timer, med minimalt tab af lysstyrke over tid. Den er også udstyret med en professionel og driftssikker driver samt en god køling, hvilket yderligere forlænger levetiden af hele produktet.

Med dimensionerne på 31 x Ø16.5 mm passer denne pære let ind i forskellige lamper og armaturer. Vær dog opmærksom på, at den ikke er vandafvisende og har en IP20 klassifikation. Dette betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand, og derfor bør man undgå at bruge den i områder, hvor der er risiko for fugt eller vandstænk.

Lyset
Kulør Ekstra varm hvid
Ekstra varm hvid kulør 1800K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 200 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 31 mm.
Diameter 16.5 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.