Restsalg: Halo Design
COLORS DIM LED Mini Globe G80 SMOKE, 3-step

Halo Design Halo Design

8419-0

New product

Nedsat pris! Restsalg: Halo Design - COLORS DIM LED Mini Globe G80 SMOKE,  3-step Udvid
Gå ikke glip af chancen for at skabe det perfekte miljø i hjemmet med COLORS DIM LED Mini Globe G80 SMOKE lyskilde fra Halo Design! Med 1800 kelvin grader, smokefarvet glas og 360 grader lys spredning, får du det varme og hyggelige lys som du kender fra de gode gamle dage.
Samtidig forbruger lyskilden kun 5 watt, og er dæmpbar i 3 niveauer via en kontakt i væggen.
Find den perfekte lyskilde til din lampe i flere størrelser og former og skab det miljø du ønsker!

Læs mere..

DKK 139,30

inkl. moms

DKK 199,00 inkl. moms

-30%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Oversigt

Produktet Halo Design, COLORS DIM LED Mini Globe G80 SMOKE, 3-step er en LED-pære med et moderne og stilfuldt design. Denne pære er perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i dit hjem eller på kontoret. Med sin E27 store fatning kan den let tilsluttes til en almindelig 230V strømforsyning.

Lysstyrke og spredning

Med en lysstyrke på 120 lumens og en høj spredning på 360 grader sikrer denne LED-pære en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at rummet vil blive oplyst på en ensartet måde, og ingen områder vil være over- eller underbelyst.

Lyskvalitet

Denne LED-pære er af høj kvalitet og har en RA-værdi på 80-85, hvilket sikrer, at den viser alle farver på en naturlig og ægte måde. Du vil opleve, at lyskvaliteten er tilfredsstillende og opfylder de flestes behov.

Lang levetid

LED-pæren er fremstillet med den højeste kvalitet og er designet til lang og sikker drift. Den forventede levetid er op til 30.000 timer, og der vil kun være et minimalt fald i lysstyrken over tid. Dette skyldes brugen af en professionel og pålidelig driver samt en effektiv køling, der bidrager til den lange levetid af hele produktet.

Dimensioner

Denne LED-pære har følgende dimensioner: 12 x Ø8 mm. Dette gør den nem at installere i forskellige lamper og armaturer. Den er kompakt og har en perfekt størrelse til de fleste formål.

Vandmodstandsdygtighed

Det er dog vigtigt at bemærke, at denne LED-pære kun har en IP20-klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Denne LED-pære bør derfor ikke bruges i områder med høj luftfugtighed eller i udendørs applikationer.

Lyset
Kulør Ekstra varm hvid
Ekstra varm hvid kulør 1800K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 120 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 12 mm.
Diameter 8 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.