Restsalg: Halo Design
COLORS LED Parfume E14 2.5W

Halo Design Halo Design

8453-0

New product

Nedsat pris! Restsalg: Halo Design - COLORS LED Parfume E14 2.5W Udvid
Farven er en smuk klar hvid som matcher ethvert rum.
Passer perfekt til enten at lysne stuen eller til at skabe en hyggelig atmosfære i soveværelset.

Læs mere..

DKK 55,30

inkl. moms

DKK 79,00 inkl. moms

-30%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

Watt: 2.5W

Fatning: E14

Tilslutning: 230V

Lysstyrke: 200 lumens

Spredning: 240 grader

Lyskvalitet (RA værdi): 80-85

Forventet levetid: Op til 30.000 timer

Dimensioner: 6 x Ø2.5 mm

IP-værdi: IP20

Vandmodstand: Ikke modstandsdygtig over for vand

LAMPEN ER IKKE VANDSÆTTELIG.

Produktet Halo Design COLORS LED Parfume E14 2.5W er en effektiv LED-pære med en lav effektforbrug på 2.5W. Denne pære har en E14 fatning, der er ideel til brug i mindre lamper og armaturer. Pæren tilsluttes let til 230V forsyning, hvilket gør den praktisk og nem at anvende.

Med en lysstyrke på 200 lumens og en spredningsvinkel på 240 grader sikrer Halo Design COLORS LED Parfume E14 2.5W en jævn og bred fordeling af lys i rummet. Dette sikrer en behagelig belysning og en optimal lysoplevelse. Lyskvaliteten er høj med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at farverne vises flot og ægte. Denne lyskvalitet er tilstrækkelig til de flestes behov og sikrer en behagelig atmosfære i rummet.

For at sikre lang og sikker drift er Halo Design COLORS LED Parfume E14 2.5W fremstillet med LED af høj kvalitet. Dette giver en forventet levetid på op til 30.000 timer, hvilket er længere end traditionelle glødepærer og sparepærer. Pæren er også udstyret med en professionel og driftssikker driver samt en god køling, hvilket yderligere forlænger levetiden for hele produktet.

Med dimensionerne 6 x Ø2.5 mm passer Halo Design COLORS LED Parfume E14 2.5W nemt i forskellige lamper og armaturer. Produktet har også en IP20-vurdering, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Det er vigtigt at bemærke, at denne lampe ikke bør udsættes for direkte kontakt med vand eller monteres i våde områder.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 2700K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 200 lumens
Spredning 240 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning E14
Højde 6 mm.
Diameter 2.5 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 2.5W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.