V-Tac 300W LED projektør
Samsung LED chip, arbejdslampe, udendørs

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 300W LED projektør - Samsung LED chip, arbejdslampe, udendørs samsung Udvid

Denne V-Tac 300W LED projektør er en meget effektiv produktløsning, der kan erstatte en almindelig 1500W projektør.

Den leveres med en spænding på 230V og har en lysstyrke på 24000 lumens, der sikrer en jævn fordeling af lyset med en spredning på 100 grader.

Den er udstyret med en Samsung LED chip, der sikrer lang og sikker drift op til 30.000 timer, samt en professionel og driftssikker driver og god køling, som sikrer lang levetid for produktet.

Den findes i en neutral hvid 4000K farve, uden blå eller gule toner, så belyste emner fremstår helt naturlige.

Desuden er den IP65, hvilket betyder, at den kan bruges udendørs og tåler vandstænk og regn.

Dimensionerne er 529 x 415 x 55 mm og produktet har en 5 års producentgaranti.

Læs mere..

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar
  • Sort

DKK 1.024,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


V-Tac 300W LED projektør, Samsung LED chip, arbejdslampe, udendørs

Produktet er en kraftfuld LED projektør med en effekt på 300W, hvilket svarer til en erstatning af en traditionel 1500W lampe. Denne projektør er velegnet til udendørs brug og kan tilsluttes en 230V forsyning. Med en lysstyrke på 24000 lumens og en bred spredning på 100 grader, sikrer denne projektør en jævn fordeling af lyset. Den er ideel til større områder eller arbejdspladser, hvor en god belysning er nødvendig.

Denne projektør er udstyret med Samsung LED chip, hvilket sikrer høj kvalitet og holdbarhed. Den kommer også med en producentgaranti på 5 år. Med den nyeste LED teknologi er der en lang og sikker drift på op til 30.000 timer, og der vil kun være et minimalt fald i lysstyrken over tid. Projektøren er også udstyret med en professionel og driftssikker driver samt god køling, hvilket bidrager til en længere levetid for hele produktet.

Dette produkt tilbydes i neutral hvid kulør, som har en farvetemperatur på 4000K. Neutral hvid kulør er ideel til et perfekt og effektivt arbejdsmiljø, da lyset ikke indeholder blå eller gule toner. Dette sikrer, at emner, der er belyste af projektøren, ser naturlige ud.

Projektørens dimensioner er 529 x 415 x 55 mm, hvilket gør den kompakt og nem at installere. Den har også IP65-klassificering, hvilket betyder, at den kan bruges udendørs og tåler vandstænk og regn. Projektøren leveres med en integreret lyskilde og er derfor klar til brug uden ekstra komponenter eller installation.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Husk at tilkøbe:
- V-Tac sort rund samledåse - Til samling af ledninger, IP68 vandtæt

Populære tilkøb:
- Sort stikprop - Med jord, 250V, 16A, IP20 indendørs
- V-Tac Spyd til LED projektør - Diameter 3,5 cm, Højde 15 cm


Dokumenter og certificater:
- Lm-80
- EIS Dialux fil
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6400K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 24000 lumens
Spredning 100 grader
RA >= 70
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Højde 415 mm.
Bredde 529 mm.
Dybde 55 mm.
Materiale Aluminium,Hærdet Glas
Effekt & spænding
Forbrug 300W
Erstat 1500W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC: 100-240V,50/60Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.