V-Tac T8-Performer60 Evo
160lm/W, 7W LED rør, 60 cm

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac T8-Performer60 Evo - 160lm/W, 7W LED rør, 60 cm samsung Udvid

Monteres direkte i armaturet for erstatning af almindelig lysstofrør.

Gratis LED glimttænder medfølger - monter den og røret og så virker det! 

Flere detaljer

 • Kold
 • Ikke dæmpbar

DKK 56,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Dette LED rør fra V-Tac T8-Performer60 Evo serien er designet til at erstatte traditionelle lysstofrør på 60 cm. Med en effekt på 7W og en lysstyrke på 1120 lumens, leverer dette LED rør en imponerende lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer en naturlig belysning, der præcist viser farverne i deres sande form.

Det kraftige LED rør har en høj energieffektivitet med hele 160lm/W, hvilket betyder at det bruger mindre energi og samtidig giver mere lys sammenlignet med traditionelle lyskilder. Den store spredningsvinkel på 160 grader sørger for en jævn fordeling af lyset, hvilket er ideelt til mange forskellige anvendelser.

Produktet tilsluttes let til en 230V forsyning og har en lang levetid, hvilket gør det til en pålidelig belysningsløsning. Den inkluderede garanti på 5 år fra producenten giver ekstra sikkerhed og tryghed for brugerne.

LED røret findes i en kold hvid (6400K) variant, som er ideel til områder, hvor et koldt lys med et blåligt skær ønskes, såsom malerkabiner, akvarier eller specielle dekorationsformål.

Specifikationer:

 • Effekt: 7W
 • Længde: 60 cm
 • Lysstyrke: 1120 lumens
 • Spredningsvinkel: 160 grader
 • RA værdi: 80-85
 • Garanti: 5 år
 • Farvetemperatur: Kold hvid (6400K)
 • Dimensioner: 600 x Ø28 mm
 • IP-klasse: IP20 (Ikke modstandsdygtig over for vand)

Dette V-Tac T8-Performer60 Evo LED rør er det ideelle valg for dem, der søger en energieffektiv og pålidelig belysningsløsning med høj lyskvalitet og lang levetid.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- EIS Dialux fil
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificatLysstyrken for den varm hvide variant er 1085 lumens.

 

Lyset
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6400K
DæmpbarNej
Lysstyrke1120 lumens
Spredning160 grader
RA>= 80
Dimensioner
FatningG13
Bredde600 mm.
Diameter28 mm.
MaterialeNano plast
Effekt & spænding
Forbrug7W
Spænding230V
Spændingsinterval220-240V,50Hz
EnergimærkeD (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeD (A-G)
IP klassifikationIP20


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.