V-Tac 15W/m LED strip
Samsung LED chip, 10m, IP20, 24V, 240 LED pr. meter

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 15W/m LED strip - Samsung LED chip, 10m, IP20, 24V, 240 LED pr. meter samsung Udvid

Pris for 10 meter rulle.

Med Samsung LED chips, og 5 års producentgaranti.

Spænding: 24 volt.

Husk transformator.

IP20.

1600 lumens pr. meter.

Kan klippes for hver 5 cm.

 

Der er tape på bagsiden af strippen, så den nemt kan fastgøres på vandrette flader.

Limen bør suppleres,hvis strippen skal anvendes på porøse, ujævne eller ikke optimale flader.

Hvis strippen skal hænge omvendt og lyse ned, så bør limen ligeledes suppleres.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral

DKK 662,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktinformation:

Denne V-Tac 15W/m LED-strip er et fremragende valg, når det kommer til belysning. LED-strippen er 10 meter lang og drevet af 24V. Den har en imponerende lysstyrke på 1600 lumen pr. meter og et bredt lyskast på 120 grader. Dette sikrer en jævn og ensartet fordeling af lyset.

LED-strippen er kendt for sin høje lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset er naturligt og repræsenterer farverne på en flot og ægte måde. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til at opfylde de fleste behov og giver mulighed for behagelig belysning i enhver situation.

En særlig egenskab ved denne LED-strip er dens dæmpbare funktion. Du kan justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede atmosfære. Det giver dig fuld kontrol over belysningen og fleksibilitet til at tilpasse den til forskellige formål.

Denne LED-strip er udstyret med Samsung LED-chip, der er kendt for sin høje kvalitet og pålidelighed. Producenten giver også en fremragende 5 års garanti på produktet, hvilket giver dig ekstra sikkerhed og tryghed i dit køb.

Kulør på lyset:

LED-strippen findes i to forskellige kulører: varm hvid (3000K) og neutral hvid (4000K).

Varm hvid: Denne kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys bidrager til at skabe en hyggelig stemning og gør det ideelt til steder, hvor du gerne vil slappe af og nyde et behageligt lys.

Neutral hvid: Denne kulør er perfekt til effektive arbejdsmiljøer. Lyskuløren har ingen blå eller gule toner og gør belyste emner til at fremstå naturlige.

Dimensioner:

Denne LED-strip har en bredde på 10 mm, hvilket gør det nemt at installere på forskellige overflader og områder.

IP20:

Det er vigtigt at bemærke, at denne LED-strip har en IP20-klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Den er beregnet til anvendelse indendørs og bør ikke udsættes for direkte kontakt med fugt eller andre væsker.


Husk at tilkøbe:
- 156W strømforsyning til LED strips - 24V DC, 6,5A, IP44 vådrum

Populære tilkøb:
- Trådløs dæmper med fjernbetjening - RF trådløs, memory funktion, 12V/24V (96W / 192W)

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 1600 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning LED Strip
Bredde 10 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 15W
Spændingsinterval 24V
Energimærke F (A-G)


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.