V-Tac 10W LED havelampe
Hvid, 80 cm, IP65, 230V

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 10W LED havelampe - Hvid, 80 cm, IP65, 230V v-tac Udvid

Flot hvid 10W LED havelampe.

Giver flot belysning langs indkørsler, havestier, parkarealer mv.

Materiale: Pulverlakeret aluminium.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 681,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

Produktet er en V-Tac 10W LED havelampe i farven hvid. Den har en længde på 80 cm og er IP65-certificeret, hvilket betyder at den er beskyttet mod vandstænk og regn. Lampen tilsluttes til en 230V strømkilde.

Lysstyrken på lampen er 450 lumens, og den har en spredningsvinkel på 72 grader. Dette sikrer en jævn fordeling af lyset, hvilket er ideelt til belysning af større områder. Lampen har desuden en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85, hvilket betyder at den viser farverne på en naturlig og ægte måde.

Ved brug af LED af høj kvalitet har lampen en forventet levetid på op til 30.000 timer, og der vil være minimalt fald i lysstyrken over tid. Lampen er udstyret med en pålidelig driver og god køling, hvilket sikrer en lang levetid for hele produktet.

Kulør på lyset:

Lampen fås i to forskellige kulører. Den varme hvide kulør (3000K) er ideel til at skabe en hyggelig atmosfære og afstressende miljø. Lyset er behageligt og skaber en hygge. Den anden kulør er neutral hvid (4000K), som giver et perfekt og effektivt arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket sikrer, at belyste emner ser naturlige ud.

Dimensioner:

Lampen har dimensionerne 800 x Ø108 mm, hvilket gør den velegnet til udendørs brug.

Denne havelampe er et praktisk og funktionelt valg til belysning af udendørsområder, hvor den kan give et behageligt og ægte lys. Med dens lange levetid og høje kvalitet er det en pålidelig løsning, der opfylder de flestes behov. Vælg mellem de to kulører og find den rette atmosfære eller arbejdsmiljø til dit behov.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Populære tilkøb:
- V-Tac sort rund samledåse - Til samling af ledninger, IP68 vandtæt
- V-Tac sort rund T-samledåse - Til samling af ledninger, IP68 vandtæt


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificatHøjde: 80 cm.
Diameter: Ø10,8 cm.
Fod: 
Ø14,8 cm.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 450 lumens
Spredning 72 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Højde 800 mm.
Diameter 108 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 10W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC: 100-240V
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.