Spectrum 13W LED globepære
Ø9,5 cm, E27

Spectrum Spectrum

New product

Spectrum 13W LED globepære - Ø9,5 cm, E27 Spectrum Udvid

Pæren leveres med en lysstyrke på 1055 lumen, og en spredning på 160 grader. Dæmpning af denne pære er ikke muligt, pæren er samtidigt A+ mærket med et lavt forbrug på kun 13 watt. Kuløren på lyset er 3000K eller 4000K, se beskrivelse længere nede. Fatningen er E27 og RA værdien er >= 80

 

 

Flere detaljer

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 55,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Spectrum 13W LED globepære, Ø9,5 cm, E27

Denne Spectrum 13W LED globepære er designet til at give et smukt og naturligt lys til ethvert rum. Den er perfekt til brug i både private hjem og kommercielle miljøer.

Data om produktet:

  • 13W Globe pære: Denne LED pære bruger kun 13W strøm, men leverer alligevel en kraftfuld lysstyrke på 1055 lumens. Dette gør den til et energibesparende og miljøvenligt valg.
  • Tilslutning til 230V forsyning: Pæren kan nemt tilsluttes til standard 230V strømforsyning og er kompatibel med E27 fatninger.
  • Høj lyskvalitet: Med en imponerende RA værdi på 80-85, sikrer denne globepære en høj lyskvalitet. Dette betyder, at den giver et naturligt og ægte lys, som flot viser alle farver. Uanset om du bruger den i hjemmet eller på arbejdspladsen, vil den opfylde de fleste behov.

Kulør på lyset:

Denne globepære fås i to forskellige kulører, som du kan vælge imellem:

  • Varm hvid (3000K): Denne kulør giver et behageligt og afstressende lys, som er perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i rummet. Du kan nyde det varme lys og slappe af.
  • Neutral hvid (4000K): Denne kulør er ideel til brug i arbejdsmiljøer. Lyset har ingen blå eller gule toner, hvilket betyder, at belyste emner fremstår naturlige og klare.

Dimensioner: Pæren har målene 127 x Ø95 mm, hvilket gør den velegnet til forskellige lamper og armaturer.

IP20: Bemærk, at denne globepære ikke er modstandsdygtig over for vand og derfor skal anvendes i indendørs miljøer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej
Lysstyrke1055 lumens
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Dimensioner
Højde127 mm.
Diameter95 mm.
Effekt & spænding
Forbrug13W
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeG (A-G)
IP klassifikationIP20


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.