Restsalg: Sort op/ned LED væglampe i PC
6W, firkantet, justerbar spredning, IP54 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

New product

Nedsat pris! Restsalg: Sort op/ned LED væglampe i PC - 6W, firkantet, justerbar spredning, IP54 udendørs, 230V, inkl. lyskilde Udvid

Prisvenlig sort væglampe i flot design.
Lampen er udformet i PC plastik.

Modellen giver en flot op/ned lyseffekt.
Der er mulighed for at justere spredningen uafhængigt på lyset både foroven og forneden, fra 10-120 grader.

Kan bruges både inde og udendørs.

Se også vores high-end aluminiums model fra V-Tac her: V-Tac model

Flere detaljer

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 102,90

inkl. moms

DKK 147,00 inkl. moms

-30%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Sort op/ned LED væglampe i PC, 6W, firkantet, justerbar spredning, IP54 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

Denne sort op/ned LED væglampe er ideel til at belyse udendørs områder på en stilfuld og effektiv måde. Med sin firkantede form og sorte finish tilføjer den et moderne touch til enhver facade eller væg. Væglampen er lavet af PC, hvilket gør den holdbar og velegnet til udendørs brug. Den har en justerbar spredning af lyset, der giver mulighed for at skabe den ønskede belysningseffekt.

Væglampen drives af en kraftfuld 6W LED, der erstatter en 50W traditionel lyskilde. Dette gør den energieffektiv og økonomisk, samtidig med at den leverer den nødvendige belysning. Den tilsluttes til en standard 230V strømkilde, hvilket gør det nemt at installere og bruge.

Med en lysstyrke på 450 lumens og et fokuseret lys på 10-120 grader, kan denne væglampe give et kontrolleret og rettet lys. Dette sikrer, at lyset rammer det ønskede område og giver den bedst mulige belysning. Lyskvaliteten er også imponerende, med en RA-værdi på 80-85. Dette garanterer et naturligt lys, der viser alle farver korrekt og flot. Uanset om det bruges til at skabe en behagelig atmosfære eller et effektivt arbejdsmiljø, er lyskvaliteten tilstrækkelig til at opfylde de flestes behov.

Der er to valgmuligheder for kulør på lyset: varm hvid (3000K) og neutral hvid (4000K). Varm kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære, der er perfekt til hyggestunder og afslapning. Denne kulør skaber en varm og indbydende stemning. Neutral kulør er ideel til arbejdsmiljøer, da det giver en neutral og effektiv belysning. Lyset indeholder ingen blå eller gule toner, hvilket gør, at belyste genstande vises naturlige og ægte.

Med dimensionerne 100 x 100 x 100 mm passer denne væglampe nemt ind i enhver indretning. Den har også en IP54 klassificering, hvilket betyder, at den kan tåle fugtig luft og vandstænk på fronten. Dette gør den egnet til udendørs brug, da den kan modstå forskellige vejrforhold. Væglampen kommer også med en integreret lyskilde, hvilket gør det nemt og bekvemt at installere og bruge den.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej
Lysstyrke450 lumens
Spredning10-120 grader
RA>= 80
Dimensioner
Højde100 mm.
Bredde100 mm.
Dybde100 mm.
MaterialePC plastik
Effekt & spænding
Forbrug6W
Erstat50W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 110-240V, 50/60Hz
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeG (A-G)
IP klassifikationIP54