Halo Design
COLORS SOFT LIGHT LED G125, 3-step, Opal

Halo Design Halo Design

8385-0

New product

COLORS Soft Light 1-2-3 Steps dæmp Ø12,5 LED, lyskilde fra Halo Design er vores nye frække design indenfor lys, en LED lyskilde der giver et varmt behageligt lys, og med det smukke design som vi kender det fra de gode gamle dage - nemlig glødetråden, danner denne rammen om at kunne skabe samme stemning med hyggeligt lys til behagelige omgivelse.
nu med en fræk toning i glasset som følger tidens trend.
lyskilden er med indfarvet glas der toner flot og elegant og giver hjemmet nyt liv.
Spreder lyset 360 grader, hvilket giver den perfekte belysning i rummet.
vi kan varmt anbefale hvor den sidder frit synlig i en fatning.
Til trods for at den kun forbruger 5 watt, er den dæmpbar det vil sige at man via sin kontakten i væggen i 3-step, step 1 =100% step 2 = 50% step 3 = 15 lys.
Der er rig muligt for netop at kunne skabe præcis den stemning i rummet man ønsker.
COLORS Soft light findes i 5 frække trendy farver Blå, Rosa, Grøn, smoke eller hvid.
Sæt stemnig i hjemmet med COLORS Soft Light.
Nem at installere og uden brug af værktøj.

Flere detaljer

DKK 269,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Det Colors Soft Light LED G125 fra Halo Design er et banebrydende produkt, der vil tilføje stil og funktion til dit hjem. Med sin elegante og moderne opaloverflade og det bløde lys, er denne pære perfekt til stemningsfuld belysning i ethvert rum.

Data om produktet:

  • Effekt: 4W
  • Fatning: E27
  • Tilslutning: 230V
  • Lysstyrke: 135 lumens
  • Spredning: 360 grader
  • Farvetemperatur: Ikke angivet
  • Lyskvalitet: RA værdi på 90-95
  • Driftstid: Op til 30.000 timer
  • Dimensioner: 16.5 x Ø12.5 mm
  • IP rating: IP20

Funktioner og fordele:

Denne pære bruger LED-teknologi af højeste kvalitet, hvilket sikrer en lang og sikker drift med minimalt fald i lysstyrken. Den professionelle og driftssikre driver og effektiv køling bidrager også til den forventede lange levetid.

Colors Soft Light LED G125 har en høj spredning på 360 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i hele rummet. Lyskvaliteten med en RA værdi på 90-95 giver et levende og naturligt lys, der fremhæver alle farver på en flot og sprudlende måde. Lad ikke de krævende situationer bekymre dig, da lyskvaliteten er tilstrækkelig til at imødekomme selv de mest krævende behov.

Dimensioner og installation:

Med dimensionerne 16.5 x Ø12.5 mm er denne pære kompakt og let at installere. Den passer perfekt i lamper med E27-stor fatning og tilsluttes nemt til en standard 230V forsyning.

Bemærk venligst, at denne pære har en IP rating på IP20 og er derfor ikke modstandsdygtig over for vand. Den skal kun bruges indendørs eller i tørre omgivelser.

Lyset
KulørEkstra varm hvid
Ekstra varm hvid kulør2200K
Lysstyrke135 lumens
Spredning360 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8030.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde16.5 mm.
Diameter12.5 mm.
MaterialeGlas
Effekt & spænding
Forbrug4W
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Andet info
EnergimærkeG (A-G)
IP klassifikationIP20


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.