Restsalg: V-Tac 3W LED væglampe
Hvid, IP20 indendørs, 230V, inkl. lyskilde

V-Tac V-Tac

New product

Nedsat pris! Restsalg: V-Tac 3W LED væglampe - Hvid, IP20 indendørs, 230V, inkl. lyskilde Udvid

Elegant hvid væglampe fra V-Tac, som giver et flot lys.

Læs mere..

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 200,20

inkl. moms

DKK 286,00 inkl. moms

-30%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

Effekt: 3W.

Tilsluttes til 230V forsyning

Lysstyrke: 300 lumens

Spredning: 120 grader

Denne V-Tac 3W LED væglampe er designet til indendørs brug. Lampen har en effekt på 3W og tilsluttes nemt til en 230V forsyning. Med en lysstyrke på 300 lumens og en bred spredning på 120 grader, sikrer den en jævn fordeling af lyset. Det betyder, at lampen kan lyse et stort område op med en behagelig lysmængde.

En vigtig faktor for mange er lyskvaliteten. Denne væglampe har en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lampens lyskvalitet er tilstrækkelig til langt de flestes behov og sikrer, at både genstande og rum fremstår i deres rette farver.

Kulør på lyset:

Denne væglampe findes i varm hvid (3000K). Den varme kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys. Lige fra det øjeblik lampen tændes, skaber den en hyggelig stemning i rummet. Varm hvid belysning er perfekt til rum, hvor man ønsker at skabe en afslappende og hyggelig atmosfære.

Dimensioner:

Denne væglampe har dimensionerne 220 x 80 x 200 mm, hvilket gør den tilpas kompakt til nem montering på væggen. Den har en IP20 kapsling, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor anbefales det at bruge denne lampe indendørs og undgå at placere den i fugtige områder.

Denne V-Tac 3W LED væglampe er komplet med en integreret lyskilde. Dette gør det nemt at installere og bruge lampen uden behov for yderligere komponenter.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 300 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Højde 80 mm.
Bredde 220 mm.
Dybde 200 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 3W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC:220-240V
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.