Nordlux Oakland 120cm armatur, 43W, 4000K, 4400lm, hvid

Nordlux Nordlux

11217-0

New product

Universelt anvendelig LED-lysskinne i IP65 med integrerede LEDer i et slankt design med højt lysudbytte og klemrække til hurtig ledningsføring - en energieffektiv erstatning for traditionelle IP65-lamper. Dette produkt har en ekstra lang levetid på 25.000 timer samt mulighed for loop-in/loop-out-kabelføring.


Lyset 
Kulør4000K 
DæmpbarNej
Lysstyrke4400 lumens
RA>= 80
Dimensioner
FatningIndbygget LED
Højde6,5 cm.
Længde123,2 cm
Bredde8,3 cm
Effekt & spænding
Spænding230V
Forbrug43 W
EnergimærkeE (A-G)
Andet info
IP-klasseIP65

Flere detaljer

DKK 449,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Effektivt og stilfuldt armatur til udendørs belysning

Nordlux Oakland armaturet er et ideelt valg til udendørs belysning af høj kvalitet. Med en effekt på 45W og tilslutning til 230V forsyning kan denne lampe levere et kraftigt lys til enhver udendørs område.

Med en lysstyrke på 4500 lumen og en bred spredning på 120 grader sikrer dette armatur en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at hele området vil blive oplyst, uden mørke pletter eller skygger.

En af de vigtigste egenskaber ved Nordlux Oakland 120cm armaturet er dets høje lyskvalitet. Med en RA-værdi på 80-85 byder armaturet på et naturligt lys, der fremhæver alle farver flot og autentisk. Uanset hvilket udendørs område der skal belyses, vil dette armatur sikre, at farverne ser realistiske og levende ud.

Desuden er dette armatur IP65-klassificeret, hvilket betyder, at det kan bruges udendørs uden problemer. Det er stænktæt og tåler regn, så det kan installeres i alt slags vejr uden at miste sin funktionalitet eller holdbarhed.

Det Nordlux Oakland 120cm armatur er en pålidelig og stilfuld løsning til udendørs belysning. Uanset om det drejer sig om en have, terrasse eller indkørsel, vil dette armatur opfylde de flestes behov med sin kraftige lysstyrke, jævne lysfordeling og høje lyskvalitet.

Lyset
KulørNeutral hvid
DæmpbarNej
Lysstyrke4500 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Dimensioner
Effekt & spænding
Forbrug45W
Spænding230V
EnergimærkeE (A-G)
Andet info
EnergimærkeE (A-G)
IP klassifikationIP65


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".