Nordlux Oakland 150cm armatur, 61W, 4000K, 6300lm, hvid

Nordlux Nordlux

11218-0

New product

Universelt anvendelig LED-lysskinne i IP65 med integrerede LEDer i et slankt design med højt lysudbytte og klemrække til hurtig ledningsføring - en energieffektiv erstatning for traditionelle IP65-lamper. Dette produkt har en ekstra lang levetid på 25.000 timer samt mulighed for loop-in/loop-out-kabelføring.


Lyset 
Kulør 4000K 
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 6300 lumens
RA >= 80
Dimensioner
Fatning Indbygget LED
Højde 6,5 cm.
Længde 153,2 cm
Bredde 8,3 cm
Effekt & spænding
Spænding 230V
Forbrug 63 W
Energimærke E (A-G)
Andet info
IP-klasse IP65

Læs mere..

DKK 559,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 30-32 dage


Produktbeskrivelse

Nordlux Oakland 150cm armaturet er et kraftfuldt og stilfuldt lysarmatur, der giver enestående belysning til både indendørs og udendørs områder. Med en effekt på 61W og en lysstyrke på 6300 lumens er dette armatur i stand til at levere et klart og kraftfuldt lys.

Armaturets design er enkelt og elegant med sin hvide finish, hvilket gør det velegnet til enhver indretning. Det er 150 cm langt og kan nemt monteres på vægge eller lofter. Med sin høje spredning på 120 grader sikrer det en jævn fordeling af lyset, der eliminerer mørke pletter og skaber en behagelig atmosfære.

En vigtig egenskab ved Nordlux Oakland er dens høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Denne værdi sikrer, at lyset præsenterer farver på en flot og ægte måde, der gengiver dem naturligt. Uanset om det bruges til indendørs belysning af boliger, kontorer eller butikker, vil Oakland-armaturet opfylde langt de fleste behov med sin lyskvalitet.

Desuden har armaturet en vandtæt rating på IP65, hvilket gør det egnet til udendørs brug. Det kan tåle vandstænk og regn, hvilket betyder, at det kan installeres i haven, på terrassen eller andre udendørs områder, hvor der er brug for belysning.

Nordlux Oakland 150cm armaturet tilsluttes let til en 230V strømforsyning, hvilket gør installationen hurtig og enkel. Det er et pålideligt og holdbart armatur, der opfylder dine belysningsbehov både indendørs og udendørs.

Lyset
Kulør Neutral hvid
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 6300 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 60W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".