Nordlux Westport 60cm dobbelt armatur, 23W, 4000K, 2100m, grå

Nordlux Nordlux

11551-0

New product

Westpost er et IP65 lysarmatur med integreret LED-lyskilde, som bidrager til lang levetid på 25.000 timer. Lysarmaturet giver et godt funktionelt lys på 4000 K og har samtidigt en høj beskyttelsesgrad, som gør den særlig anvendelig til udendørsbrug i for eksempel garagen, værkstedet eller carporten.
 


Lyset 
Kulør 4000K 
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 2100 lumens
RA >= 80
Spredningsvinkel 125 grader
Dimensioner
Fatning Indbygget LED
Højde 5,6 cm.
Længde 55,8 cm
Bredde 5,4 cm
Effekt & spænding
Spænding 230V
Forbrug 23 W
Energiklasse E (A-G)
Andet info
IP-klasse IP65

Læs mere..

DKK 169,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Effekt og tilslutning

Dette Nordlux Westport 60cm dobbelt armatur har en effekt på 23W, hvilket gør det energibesparende samtidig med et kraftfuldt lys. Armaturet tilsluttes nemt til 230V forsyning for hurtig og problemfri installation.

Lysstyrke og spredning

Armaturet har en imponerende lysstyrke på 2200 lumens, hvilket gør det ideelt til både indendørs og udendørs brug. Med en bred spredning på 120 grader sikrer det en jævn fordeling af lyset, så det dækker et større område.

Lyskvalitet

Denne Nordlux Westport model har en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset er naturligt og viser alle farver flot og ægte. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til de flestes behov og skaber en behagelig atmosfære.

Velegnet til udendørs brug

Med dens IP65-rating er dette armatur perfekt til udendørs brug. Det tåler vandstænk og regn, hvilket betyder, at du trygt kan bruge det i haven, på terrassen eller andre udendørsområder uden bekymring for beskadigelse.

Samlet set er Nordlux Westport 60cm dobbelt armatur et perfekt valg til både indendørs og udendørs belysning. Det har en kraftfuld lysstyrke, en bred spredning af lyset og en høj kvalitet, der sikrer ægte farvegengivelse. Med dens IP65-rating kan du også være sikker på, at det kan modstå udfordrende vejrforhold.

Lyset
Kulør Neutral hvid
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 2200 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 22W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".