Nordlux Westport 60cm dobbelt armatur, 23W, 4000K, 2100m, grå

Nordlux Nordlux

11551-0

New product

Westpost er et IP65 lysarmatur med integreret LED-lyskilde, som bidrager til lang levetid på 25.000 timer. Lysarmaturet giver et godt funktionelt lys på 4000 K og har samtidigt en høj beskyttelsesgrad, som gør den særlig anvendelig til udendørsbrug i for eksempel garagen, værkstedet eller carporten.
 


Lyset 
Kulør4000K 
DæmpbarNej
Lysstyrke2100 lumens
RA>= 80
Spredningsvinkel125 grader
Dimensioner
FatningIndbygget LED
Højde5,6 cm.
Længde55,8 cm
Bredde5,4 cm
Effekt & spænding
Spænding230V
Forbrug23 W
EnergiklasseE (A-G)
Andet info
IP-klasseIP65

Flere detaljer

DKK 169,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktegenskaber

Det Nordlux Westport 60cm dobbelt armatur er et kraftfuldt og alsidigt belysningsvalg til både indendørs og udendørs brug. Med et effektforbrug på 23W og mulighed for tilslutning til 230V forsyning, er dette armatur let at installere og bruge. Med sin stilsikre grå finish passer det godt til enhver moderne indretning.

Lysstyrke og spredning

Armaturet har en imponerende lysstyrke på 2200 lumens og en høj spredning på 120 grader. Dette sikrer en jævn og bred fordeling af lyset, hvilket er perfekt til at skabe en oplyst og behagelig atmosfære i rummet. Uanset om du bruger det til at belyse en udendørs terrasse eller til at skabe funktionelt lys i et køkken eller badeværelse, vil dette armatur sikre optimal belysning.

Lyskvalitet

Armaturet har en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset har en naturlig og ægte farvegengivelse, der viser alle farver flot. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til at opfylde de fleste behov, hvad enten det er til daglig brug eller til at fremhæve specifikke objekter eller områder.

IP65-klassificering

Dette armatur er IP65-klassificeret, hvilket betyder, at det kan bruges udendørs og tåler vandstænk og regn. Dette gør det ideelt til brug på terrassen, i haven eller andre udendørsområder, hvor det kan udsættes for vejrpåvirkninger. Du kan være sikker på, at dette armatur vil bevare sin funktionalitet og holdbarhed uanset vejrforhold.

Lyset
KulørNeutral hvid
DæmpbarNej
Lysstyrke2200 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Dimensioner
Effekt & spænding
Forbrug22W
Spænding230V
EnergimærkeE (A-G)
Andet info
EnergimærkeE (A-G)
IP klassifikationIP65


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".