Nordlux Westport 60cm enkelt armatur, 11W, 4000K, 1050m, grå

Nordlux Nordlux

8695-0

New product

Nordlux Westport 60cm enkelt armatur, 11W, 4000K, 1050m, grå Udvid

Westpost er et IP65 lysarmatur med integreret LED-lyskilde, som bidrager til lang levetid på 25.000 timer. Lysarmaturet giver et godt funktionelt lys på 4000 K og har samtidigt en høj beskyttelsesgrad, som gør den særlig anvendelig til udendørsbrug i for eksempel garagen, værkstedet eller carporten.
 


Lyset 
Kulør 4000K 
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1050 lumens
RA >= 80
Spredningsvinkel 125 grader
Dimensioner
Fatning Indbygget LED
Højde 5,4 cm.
Længde 55,8 cm
Bredde 5,4 cm
Effekt & spænding
Spænding 230V
Forbrug 11 W
Energiklasse E (A-G)
Andet info
IP-klasse IP65

Læs mere..

DKK 149,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse

Dette Nordlux Westport 60cm enkelt armatur er et fremragende valg til udendørs belysning. Med en effekt på 11W og tilslutning til 230V forsyning er dette armatur energieffektivt og let at installere.

Armaturet producerer en lysstyrke på 1055 lumens og har en høj spredning på 120 grader. Dette sikrer en jævn fordeling af lyset og eliminerer mørke pletter eller skygger. Resultatet er en behagelig og ensartet belysning i hele området.

En anden fordel ved dette armatur er dets høje lyskvalitet, målt med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer, at farverne vises klart og naturligt, hvilket gør det ideelt til forskellige anvendelser. Om det er udendørs dekoration, havebelysning eller oplysning af adgangsveje, vil dette armatur gøre jobbet tilfredsstillende.

Med en IP65-vurdering er dette armatur perfekt til udendørs brug. Det er designet til at tåle vandstænk og regn, hvilket betyder, at det kan installeres i forskellige vejrforhold uden problemer. Dette gør den ideel til terrasser, altaner og haver.

Alt i alt er Nordlux Westport 60cm enkelt armatur et pålideligt og holdbart udendørs belysningsvalg. Med dets imponerende lysstyrke, jævne spredning, høje lyskvalitet og IP65-vurdering vil det opfylde de fleste behov, uanset om det er til brug i hjemmet eller erhvervsmæssigt.

Lyset
Kulør Neutral hvid
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1055 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 11W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".