Nordlux Oakland 60cm armatur, 12W, 4000K, 1250lm, hvid

Nordlux Nordlux

11221-0

New product

Universelt anvendelig LED-lysskinne i IP65 med integrerede LEDer i et slankt design med højt lysudbytte og klemrække til hurtig ledningsføring - en energieffektiv erstatning for traditionelle IP65-lamper. Dette produkt har en ekstra lang levetid på 25.000 timer samt mulighed for loop-in/loop-out-kabelføring.


Lyset 
Kulør 4000K 
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1250 lumens
RA >= 80
Dimensioner
Fatning Indbygget LED
Højde 6,3 cm.
Længde 63,2 cm
Bredde 6,3 cm
Effekt & spænding
Spænding 230V
Forbrug 12 W
Energimærke E (A-G)
Andet info
IP-klasse IP65

Læs mere..

DKK 259,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Effektivt og stilfuldt udendørs belysning med Nordlux Oakland 60cm armatur

Nordlux Oakland 60cm armatur er en fantastisk løsning, når du har brug for effektiv og kvalitetsbelysning udendørs. Med en effekt på 12W og tilslutning til 230V forsyning er dette armatur både energibesparende og nemt at installere.

Lysstyrken på 1250 lumens og en spredning på 120 grader sikrer en jævn fordeling af lyset. Det betyder, at du får en behagelig og ensartet belysning i hele området. Uanset om det er din have, terrasse eller indkørsel, sikrer Oakland armaturet, at du har nok lys til at kunne se tydeligt og komfortabelt.

En vigtig faktor ved belysning er kvaliteten af lyset. Med en RA værdi på 80-85 får du en høj lyskvalitet, der viser alle farver flot og ægte. Dette betyder, at du får en naturlig belysning, der ikke forvrænger farverne. Du kan nyde dine omgivelser med en belysning, der opfylder de fleste behov.

Oakland armaturet er også designet til at klare udendørs forhold. Med en IP65-klassifikation er det vandtæt og tåler vandstænk og regn. Du behøver derfor ikke at bekymre dig om vejret, når du installerer dette armatur. Det er perfekt til udendørsområder, hvor belysning er nødvendig, uanset vejret.

Nordlux Oakland 60cm armaturet er en pålidelig og stilfuld løsning til dit udendørs belysningsbehov. Med dens effektivitet, lyskvalitet og vandtæthed er det ideelt til både privat og kommerciel brug. Giv dine udendørsområder et flot og funktionelt lys med dette armatur.

Lyset
Kulør Neutral hvid
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1250 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 12W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".