Nordlux Trenton armatur, 48W, 4000K, 3800lm, 90cm, hvid

Nordlux Nordlux

11474-0

New product

Nordlux Trenton armatur, 48W, 4000K, 3800lm, 90cm, hvid Udvid

Universel LED-lysskinne i IP20 med integreret LED i et fladt design. Trenton har 48W og en kraftig lyskilde på 3.800 Lumen, som giver et køligt lys på 4. Kelvin.


Lyset 
Kulør 4000K 
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 3800 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning Indbygget LED
Længde 90 cm.
Bredde 16 cm
Dybde 5 cm
Effekt & spænding
Spænding 230V
Forbrug 48 W
Andet info
IP-klasse IP20

Læs mere..

DKK 599,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Produktbeskrivelse

Det Nordlux Trenton armatur er en moderne og stilfuld løsning til belysning af dit hjem eller kontor. Med sine imponerende specifikationer og høje kvalitet er dette armatur et fantastisk valg til at skabe en behagelig og jævn belysning.

Effektfuldt lys

Med en effekt på 48W tilbyder dette armatur et kraftfuldt og klart lys, der er ideelt til rum, der kræver god belysning som f.eks. køkkenet eller kontoret. Med en lysstyrke på 3800 lumens og en spredningsvinkel på 120 grader sikres en jævn fordeling af lyset i hele rummet. Dette sikrer et behageligt og funktionelt lysmiljø.

Høj lyskvalitet

Med en høj RA værdi på 80-85 sikrer dette armatur en flot og ægte visning af alle farver. Dette betyder, at armaturet vil fremhæve farverne i dit rum og bidrage til en naturlig og behagelig atmosfære. Lyskvaliteten af dette armatur er tilstrækkelig til de fleste behov og vil hjælpe med at skabe et behageligt rum.

Let at installere

Armaturesset tilsluttes nemt til en 230V strømforsyning og kan monteres i loftet eller på væggen efter behov. Med en længde på 90 cm er dette armatur velegnet til mellemstore rum eller som en del af en større belysningsløsning. Dets hvide finish giver et moderne og stilfuldt udseende, der passer til enhver indretning.

Sørg for at skabe den rette atmosfære i dit rum med det Nordlux Trenton armatur. Med dets kraftfulde lys, jævne fordeling og høje lyskvalitet er dette armatur det perfekte valg til enhver belysningsopgave.

Lyset
Kulør Neutral hvid
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 3800 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 48W
Spænding 230V


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".