Nordlux Trenton armatur, 48W, 4000K, 3800lm, 90cm, hvid

Nordlux Nordlux

11474-0

New product

Nordlux Trenton armatur, 48W, 4000K, 3800lm, 90cm, hvid Udvid

Universel LED-lysskinne i IP20 med integreret LED i et fladt design. Trenton har 48W og en kraftig lyskilde på 3.800 Lumen, som giver et køligt lys på 4. Kelvin.


Lyset 
Kulør 4000K 
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 3800 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning Indbygget LED
Længde 90 cm.
Bredde 16 cm
Dybde 5 cm
Effekt & spænding
Spænding 230V
Forbrug 48 W
Andet info
IP-klasse IP20

Læs mere..

DKK 599,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Data om produktet

Effekt: 48W.

Tilsluttes til 230V forsyning.

Lysstyrke på 3800 lumens og en høj spredning på 120 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset.

Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Det sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov.

Nordlux Trenton armatur er et praktisk og stilfuldt lysarmatur, der passer perfekt til både hjemme- og kontormiljøer. Dets hvide finish giver det et moderne og elegant udseende, der passer til enhver indretning.

Med en effekt på 48W er dette armatur ideelt til at skabe en lys og behagelig atmosfære i rummet. Det giver tilstrækkelig belysning til både arbejde og afslapning. Armaturet kan nemt tilsluttes til en 230V forsyning og er derfor nemt at installere.

Med en lysstyrke på 3800 lumens og en bred spredning på 120 grader sikrer Trenton armaturet en jævn fordeling af lyset. Dette giver en behagelig belysning i hele rummet og eliminerer eventuelle mørke pletter.

Den høje lyskvalitet af Nordlux Trenton armaturet er et vigtigt træk ved dette produkt. Med en RA værdi på 80-85 garanteres et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette gør det ideelt til brug i områder, hvor farvegengivelse er vigtig, f.eks. i en kunstgalleri eller et showroom.

Nordlux Trenton armaturet er designet med både funktionalitet og æstetik i tankerne. Dets slanke og moderne design bidrager til en stilfuld atmosfære i ethvert rum. Den hvide finish giver et rent og friskt udseende, der passer perfekt til moderne indretninger.

Samlet set er Nordlux Trenton armaturet en pålidelig og stilfuld løsning til belysning af både private og kommercielle rum. Med dens høje lysstyrke, jævn spredning og naturlige farvegengivelse er dette armatur ideelt til forskellige formål og vil opfylde de fleste menneskers behov.

Lyset
Kulør Neutral hvid
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 3800 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 48W
Spænding 230V


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".