Nordlux Works 60cm, 2x9W, 4000K, 850m, IP65 grå

Nordlux Nordlux

11556-0

New product

Nordlux Works 60cm, 2x9W, 4000K, 850m, IP65 grå Udvid

LED-armatur, der giver en god arbejdsbelysning og har en høj beskyttelsesgrad, som gør det velegnet i eksempelvis garagen, kælderen eller værkstedet. Lampen leveres inkl. 2 LED-lyskilder med et lavt energiforbrug og en lang levetid på op til 15. timer.

  • Parallelforbindelse er muligt
  • Egnet til både indendørs og udendørs brug (IP65)
  • Easy Connect
  • 5 års LED-garanti

Lyset 
Kulør4000K 
DæmpbarNej
Lysstyrke850 lumens
RA>= 80
Spredningsvinkel120 grader
Dimensioner
FatningIndbygget LED
Højde9 cm.
Længde66 cm
Bredde11,8 cm
Effekt & spænding
Spænding230V
Forbrug2x9 W
EnergiklasseF (A-G)
Andet info
IP-klasseIP65

Flere detaljer

DKK 299,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Effektiv belysning til udendørsbrug

Det Nordlux Works 60cm, 2x9W, 4000K, 850m, IP65 grå er et kraftfuldt og holdbart lysarmatur, der er designet til udendørsbrug. Med en effekt på 18W og tilslutning til en 230V forsyning er det nemt at installere og bruge.

Kraftig lysstyrke og bredt lysudbredelse

Dette lysarmatur har en lysstyrke på 850 lumens, hvilket sikrer et klart og kraftigt lys. Med en spredning på 120 grader sikres der en jævn fordeling af lyset, så det belyser et stort område. Dette gør det ideelt til brug i haven, indkørslen eller andre udendørsområder, hvor lysstyrke og bred dækning er vigtig.

Naturligt lys og høj farvegengivelse

Med en RA (Farvegengivelsesindeks) værdi på 80-85 sikrer dette lysarmatur en høj kvalitet af lys. Dette betyder, at det viser alle farver på en flot og ægte måde, hvilket skaber et naturligt lys. Uanset om du bruger det til udendørs belysning eller indendørs belysning med et højere fugtindhold, får du en klar og præcis farvegengivelse.

Tåler udendørsforhold

Med en IP65-rating er dette lysarmatur ideelt til udendørsbrug. Det er vandtæt og kan tåle vandstænk og regn, hvilket gør det sikkert og holdbart i alle slags vejrforhold. Du kan trygt bruge det i haven, på terrassen eller andre steder, hvor det kan komme i kontakt med fugt eller vand.

Lyset
KulørNeutral hvid
DæmpbarNej
Lysstyrke850 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Dimensioner
Effekt & spænding
Forbrug18W
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Andet info
EnergimærkeF (A-G)
IP klassifikationIP65


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".