Nordlux Renton 90 armatur, 12W, 2700K, 1200lm, hvid

Nordlux Nordlux

11337-0

New product

Nordlux Renton 90 armatur, 12W, 2700K, 1200lm, hvid Udvid

Universelt anvendelig, IP20-klassificeret LED-skinne til montering under skab med integrerede lysdioder, der fungerer som erstatning for T5-lysstofrør.


Lyset 
Kulør 2700K 
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1200 lumens
Spredning 130 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning Indbygget LED
Længde 91,2 cm.
Bredde 2,4 cm
Dybde 3,4 cm
Effekt & spænding
Spænding 230V
Forbrug 12 W
Energimærke F (A-G)
Andet info
IP-klasse IP20

Læs mere..

DKK 159,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 5-7 dage


Produktbeskrivelse

Det Nordlux Renton 90 armatur er et moderne og stilfuldt lysarmatur til indendørs brug. Med en effekt på 12W og tilslutning til 230V forsyning kan dette armatur nemt og bekvemt installeres i ethvert rum.

Med en lysstyrke på imponerende 1200 lumens er dette armatur i stand til at levere en kraftig og behagelig belysning. Den hvide farve sikrer et rent og minimalistisk look, der passer perfekt til moderne indretninger.

Den høje lyskvalitet er en af de fremragende funktioner ved dette armatur. Med en RA-værdi på 80-85 sikrer det et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om det bruges til arbejdspladsen, stuen eller soveværelset er lyskvaliteten tilstrækkelig til at imødekomme de flestes behov.

Med den optimale farvegengivelse vil dette armatur give dig et klart og behageligt lys, der vil gøre det nemt at udføre daglige aktiviteter, læse eller bare slappe af.

Det Nordlux Renton 90 armatur er en pålidelig og holdbar belysningsløsning. Med en elegant hvid finish og et moderne design vil det passe perfekt ind i enhver indretning. Uanset om du har brug for ekstra belysning i stuen, køkkenet eller kontoret, vil dette armatur opfylde dine behov på en stilfuld og funktionel måde.

Lyset
Kulør Varm hvid
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1200 lumens
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 12W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".