Nordlux Renton 55 armatur, 8W, 2700K, 840lm, hvid

Nordlux Nordlux

11336-0

New product

Nordlux Renton 55 armatur, 8W, 2700K, 840lm, hvid Udvid

Universelt anvendelig, IP20-klassificeret LED-skinne til montering under skab med integrerede lysdioder, der fungerer som erstatning for T5-lysstofrør.


Lyset 
Kulør2700K 
DæmpbarNej
Lysstyrke840 lumens
Spredning130 grader
RA>= 80
Dimensioner
FatningIndbygget LED
Længde56,2 cm.
Bredde2,4 cm
Dybde3,4 cm
Effekt & spænding
Spænding230V
Forbrug9 W
EnergimærkeF (A-G)
Andet info
IP-klasseIP20

Flere detaljer

DKK 139,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 26-28 dage


Produktbeskrivelse:

Det Nordlux Renton 55-armatur er et stilfuldt og moderne lysarmatur, der passer perfekt ind i ethvert rum i dit hjem. Armaturet har en effekt på 8W og har en farvetemperatur på 2700K, hvilket giver en varm og behagelig belysning.

Armaturet er designet i en smuk hvid farve, der passer godt til enhver indretning. Det har en lysstyrke på 840 lumen, hvilket er tilstrækkeligt til at oplyse større områder. Med en høj RA-værdi på 80-85 er lyskvaliteten ekstraordinær, og det sikrer, at farverne vises naturligt og ægte. Uanset om du bruger lyset til afslapning, læsning eller arbejde, vil Nordlux Renton 55-armaturet opfylde langt de flestes behov.

Det Nordlux Renton 55-armatur tilsluttes nemt til en 230V strømforsyning, hvilket gør installationen enkel og effektiv. Armaturet er også energieffektivt med en effekt på kun 8W, hvilket hjælper med at reducere energiforbruget og dermed dine elregninger.

Vælg Nordlux Renton 55-armaturet med tillid til et produkt af høj kvalitet, der er holdbart og pålideligt. Med dette armatur får du ikke kun et effektivt og stilfuldt belysningsvalg, men også et lys, der forbedrer atmosfæren i dit hjem.

Lyset
KulørVarm hvid
DæmpbarNej
Lysstyrke840 lumens
RA>= 80
Dimensioner
Effekt & spænding
Forbrug9W
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Andet info
EnergimærkeF (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".