Nordlux Works 60cm, 1x9W, 4000K, 850m, IP65 grå

Nordlux Nordlux

11553-0

New product

LED-armatur, som giver en god arbejdsbelysning og har en høj beskyttelsesgrad, hvilket gør det velegnet i eksempelvis garagen, kælderen eller værkstedet. Lampen leveres inkl. LED-lyskilde med et lavt energiforbrug og en lang levetid på helt op til 15. timer.
 

  • Parallelforbindelse er muligt
  • Egnet til både indendørs og udendørs brug (IP65)
  • Easy Connect
  • 5 års LED-garanti

Lyset 
Kulør 4000K 
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 850 lumens
RA >= 80
Spredningsvinkel 120 grader
Dimensioner
Fatning Indbygget LED
Højde 9 cm.
Længde 66 cm
Bredde 8,5 cm
Effekt & spænding
Spænding 230V
Forbrug 9 W
Energiklasse F (A-G)
Andet info
IP-klasse IP65

Læs mere..

DKK 249,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 6-8 dage


Data om produktet:

Den Nordlux Works 60cm er en effektiv og holdbar lysarmatur med en effekt på 9W. Den tilsluttes nemt til en 230V forsyning, hvilket gør den nem at installere og bruge. Med en lysstyrke på 850 lumens og en bred spredning på 120 grader, sikrer den en jævn fordeling af lyset. Dette gør den ideel til områder, der kræver en god belysning, som f.eks. garager, gange eller carporte. Lysarmaturet har en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset viser farverne på en flot og ægte måde. Det naturlige lys er ideelt til brug i både private og professionelle omgivelser. Den Nordlux Works 60cm har en IP65-klassificering, hvilket betyder, at den kan bruges både indendørs og udendørs. Den er tåler vandstænk og regn, hvilket gør den ideel til udendørsområder, der kræver god belysning, som f.eks. terrasser, haver eller indkørsler.

Lyset
Kulør Neutral hvid
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 850 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 9W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".