Nordlux Works 120cm, 2x18W, 4000K, 3300m, IP65 grå

Nordlux Nordlux

11554-0

New product

LED-armatur, der giver en god arbejdsbelysning og har en høj beskyttelsesgrad, som gør det velegnet i eksempelvis garagen, kælderen eller værkstedet. Lampen leveres inkl. 2 LED-lyskilder med et lavt energiforbrug og en lang levetid på op til 15. timer.
 

  • Parallelforbindelse er muligt
  • IP65 - egnet til indendørs og udendørs brug
  • Easy Connect
  • 5 års LED-garanti

Lyset 
Kulør4000K 
DæmpbarJa
Lysstyrke3300 lumens
RA>= 80
Spredningsvinkel120 grader
Dimensioner
FatningIndbygget LED
Højde9 cm.
Længde127 cm
Bredde11,8 cm
Effekt & spænding
Spænding230V
Forbrug2x18 W
EnergiklasseF (A-G)
Andet info
IP-klasseIP65

Flere detaljer

DKK 449,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Effektivt og holdbart udendørs belysningssystem

Det Nordlux Works 120 cm LED-belysningssystem er en ideel løsning, når det kommer til at belyse udendørs områder som f.eks. indkørsler, terrasser eller haveområder. Med en effekt på 36W og tilslutning til en standard 230V-forsyning, får du et belysningssystem, der både er effektivt og nemt at installere.

Med en lysstyrke på 3300 lumens og en bred spredning på 120 grader, får du en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at området omkring belysningssystemet vil blive ensartet oplyst uden nogen mørke pletter. Det giver dig mulighed for at skabe et behageligt og trygt udendørs miljø.

Belysningssystemet er også kendt for dets høje lyskvalitet, som sikrer, at farver vises korrekt og naturligt. Med en RA-værdi på 80-85 kan du være sikker på, at lyset vil gengive farverne på en måde, der er tro mod virkeligheden. Dette er særlig vigtigt, når du ønsker at fremvise detaljer eller skabe en æstetisk atmosfære udendørs.

Et af de imponerende træk ved dette produkt er dets IP65-klassificering. Dette betyder, at det er sikkert at bruge udendørs, da det er beskyttet mod vandstænk og regn. Du kan derfor være sikker på, at belysningssystemet vil fungere problemfrit i selv de mest udfordrende vejrforhold.

Nordlux Works 120 cm LED-belysningssystem er det perfekte valg, når du har brug for et effektivt og holdbart udendørs belysningssystem. Med dens høje lysstyrke, bred spredning, høje lyskvalitet og vandtæthed vil det opfylde alle dine behov og forventninger.

Lyset
KulørNeutral hvid
DæmpbarNej
Lysstyrke3300 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Dimensioner
Effekt & spænding
Forbrug36W
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Andet info
EnergimærkeF (A-G)
IP klassifikationIP65


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".