Nordlux Works 120cm, 2x18W, 4000K, 3300m, IP65 grå

Nordlux Nordlux

11554-0

New product

LED-armatur, der giver en god arbejdsbelysning og har en høj beskyttelsesgrad, som gør det velegnet i eksempelvis garagen, kælderen eller værkstedet. Lampen leveres inkl. 2 LED-lyskilder med et lavt energiforbrug og en lang levetid på op til 15. timer.
 

  • Parallelforbindelse er muligt
  • IP65 - egnet til indendørs og udendørs brug
  • Easy Connect
  • 5 års LED-garanti

Lyset 
Kulør 4000K 
Dæmpbar Ja
Lysstyrke 3300 lumens
RA >= 80
Spredningsvinkel 120 grader
Dimensioner
Fatning Indbygget LED
Højde 9 cm.
Længde 127 cm
Bredde 11,8 cm
Effekt & spænding
Spænding 230V
Forbrug 2x18 W
Energiklasse F (A-G)
Andet info
IP-klasse IP65

Læs mere..

DKK 449,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Effekt og tilslutning

Dette produkt, Nordlux Works 120cm, har en effekt på 36W og tilsluttes til en 230V forsyning. Dette gør det nemt at integrere denne belysning i dit eksisterende hjem eller udendørsområde uden at skulle bekymre dig om komplicerede installationer.

Lysstyrke og spredning

Med en lysstyrke på 3300 lumens og en høj spredning på 120 grader, er dette produkt designet til at sikre en jævn fordeling af lyset. Det betyder, at du kan forvente en ensartet og behagelig belysning uden nogen blinde pletter eller mørke områder.

Høj lyskvalitet

Med en høj RA værdi på 80-85 kan du være sikker på, at dette produkt vil give dig en høj lyskvalitet. Denne høje værdi betyder, at lyset vil være naturligt og ægte, og det vil vise alle farver på en flot og levende måde. Uanset om du bruger denne belysning indendørs eller udendørs, kan du være sikker på, at den vil opfylde dine behov.

IP65 certificering

Dette produkt er IP65-certificeret, hvilket betyder, at det kan bruges udendørs og er beskyttet mod vandstænk og regn. Dette gør det muligt at bruge denne belysning i haven, på terrassen eller andre udendørsområder uden at skulle bekymre sig om vejrforholdene. Du kan være sikker på, at denne belysning vil klare sig godt i både solskin og regnvejr.

Lyset
Kulør Neutral hvid
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 3300 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 36W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".