Nordlux Oja 42 loftlampe, 18W, IP54, 2700K, sensor

Nordlux Nordlux

11237-0

New product

Nordlux Oja 42 loftlampe, 18W, IP54, 2700K, sensor Udvid

Oja-serien er kendetegnet ved sit klassiske runde og tynde design med baggrundslys og passer perfekt ind i enhver indretning. Oja Sensor har en høj IP-bedømmelse (IP54), hvilket gør den perfekt til badeværelset eller andre fugtige områder, samt en indbygget sensor, så lyset tændes, når der registreres bevægelse.


Lyset 
Kulør 2700K 
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 2100 lumens
Spredning  120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning Indbygget LED
Diameter 42,4 cm.
Højde 3,8 cm.
Effekt & spænding
Spænding 230V
Forbrug 18 W
Andet info
IP-klasse IP54

Læs mere..

DKK 649,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Effekt og tilslutning

Denne Nordlux Oja 42 loftlampe har en effekt på 18W. Den tilsluttes let til en 230V forsyning, hvilket gør installationen nem og hurtig.

Lysstyrke og spredning

Med en lysstyrke på 2200 lumens og en spredning på hele 120 grader, er denne loftlampe ideel til at sikre en jævn fordeling af lys i rummet. Dette betyder, at lyset bliver spredt bredt og ensartet, hvilket skaber en behagelig atmosfære.

God lyskvalitet

Denne loftlampe sikrer en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset er naturligt og viser alle farver flot og ægte. Med en lyskvalitet af denne standard vil lampen opfylde behovene for langt de fleste brugere.

Vejrbestandig

Denne loftlampe har en IP54 rating, hvilket betyder, at den er modstandsdygtig over for støv og kan tåle vandstænk. Dette gør lampen velegnet til brug i badeværelset eller andre områder, hvor den kan udsættes for fugt eller vand.

Samlet set er Nordlux Oja 42 loftlampen en praktisk og stilfuld løsning til enhver indendørs belysningsbehov. Med dens effektive ydeevne, gode lyskvalitet og modstandsdygtighed mod vand, vil denne loftlampe være et pålideligt og funktionelt valg.

Lyset
Kulør Varm hvid
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 2200 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 18W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".