Nordlux Oja 42 loftlampe, 24W, IP54, 2700K, dæmpbar

Nordlux Nordlux

11238-0

New product

Nordlux Oja 42 loftlampe, 24W, IP54, 2700K, dæmpbar Udvid

Oja er en ultra tynd plafond i et moderne og enkelt design med mange forskellige anvendelsesmuligheder. Den runde plafond udsender et flot og funktionelt lys, og har tilmed en høj beskyttelsesgrad på IP54, som gør lampen velegnet til fugtige område – fx i badeværelset eller kælderrum.


Lyset 
Kulør 2700K 
Dæmpbar Ja
Lysstyrke 2150 lumens
Spredning  120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning Indbygget LED
Diameter 42,4 cm.
Højde 2,3 cm.
Effekt & spænding
Spænding 230V
Forbrug 24 W
Andet info
IP-klasse IP54

Læs mere..

DKK 599,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 81-83 dage


Produktbeskrivelse:

Den Nordlux Oja 42 loftlampe er en moderne og stilfuld lampe, der passer perfekt ind i enhver indretning. Med en effekt på 24W og tilslutning til 230V forsyning, er denne lampe energibesparende og nem at installere.

Med en lysstyrke på 2200 lumens og en bred spredning på 120 grader, sikrer lampen en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at lysstrålerne bredes ud i rummet og giver en behagelig belysning. Desuden har lampen en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer, at farverne vises flot og ægte, og at lyset har en naturlig glød. Denne lyskvalitet er tilstrækkelig til at opfylde de fleste menneskers behov.

En særlig funktion ved denne loftlampe er dens dæmpbare egenskab. Dette betyder, at du kan justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede atmosfære i rummet. Uanset om du har brug for et blødt og hyggeligt lys eller en lysere belysning til aktiviteter, kan denne lampe tilpasses dine præferencer.

Lampen har en IP54 rating, hvilket betyder, at den er beskyttet mod støv og vandstænk. Dog er den ikke helt modstandsdygtig over for vand, så det anbefales at placere den i tørre områder eller områder med begrænset fugtighed.

Lyset
Kulør Varm hvid
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 2200 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 24W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".