Nordlux Oja 42 loftlampe, 19W, IP54, 3000K/4000K, chrom

Nordlux Nordlux

11240-0

New product

Nordlux Oja 42 loftlampe, 19W, IP54, 3000K/4000K, chrom Udvid

Oja er en ultratynd loftlampe i et moderne og minimalstisk design, der er integreret med LED og 3-trins Moodmaker SceneSelect, der kan styres ved brug af din normale kontakt på væggen. Loftlampen giver et smukt og funktionelt lys, og kan med sin høje beskyttelsesgrad blive placeret i fugtige rum – f.eks. på badeværelset eller kælderen.

Moodmaker giver dig mulighed for at skifte mellem 100% lys ved enten 4000K eller 3000K og et nattelys på 20% (3000K). Derudover er Oja udstyret med en hukommelses- og nulstillings funktion, som gør det muligt at gemme og vælge din fortrukne lysindstilling med hensyn til farve og lysstyrke. Du sætter selv det sidste præg på Oja ved at vælge mellem de inkluderede ringe i hvid og krom.


Lyset 
Kulør 3000K/4000K 
Dæmpba Nej
Lysstyrke 2100 lumens
Spredning  120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning Indbygget LED
Diameter 43 cm.
Højde 2,5 cm.
Effekt & spænding
Spænding 230V
Forbrug 19 W
Andet info
IP-klasse IP54

Læs mere..

DKK 679,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse

Den Nordlux Oja 42 loftlampe er et elegant og funktionelt lysarmatur til ethvert hjem. Med dens slanke design og høje lysstyrke er den ideel til at skabe en behagelig belysning i rummet.

Denne loftlampe har en effekt på 19W og tilsluttes nemt til en 230V strømforsyning. Den er designet til at give et kraftigt lys med en lysstyrke på 2200 lumens og en bred spredning på 120 grader. Dette sikrer en jævn fordeling af lyset i hele rummet.

En af fordelene ved Nordlux Oja 42 loftlampen er dens høje lyskvalitet. Den har en høj Ra-værdi på 80-85, hvilket betyder, at den viser farverne naturligt og ægte. Dette resulterer i en behagelig og flot belysning, der bringer alle farver til live. Lampen opfylder derfor behovene hos de fleste brugere.

En ekstra fordel ved denne loftlampe er dens mulighed for at blive dæmpet. Dette giver brugeren mulighed for at justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede atmosfære i rummet.

Det er værd at bemærke, at Nordlux Oja 42 loftlampen har en IP54 klassifikation, hvilket betyder, at den er beskyttet mod støv og vandstænk. Dette gør den velegnet til installation i badeværelser og andre områder med høj luftfugtighed. Dog skal det bemærkes, at den ikke er fuldt vandtæt og bør ikke udsættes for direkte vandstråler.

Samlet set er Nordlux Oja 42 loftlampen et smart og stilfuldt valg med høj lysstyrke og kvalitet. Den kan nemt integreres i ethvert rum og skabe den ønskede belysning.

Lyset
Kulør Varm hvid
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 2200 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 20W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".