Nordlux Oja 60 loftlampe, 38W, IP20, 2700K, 3-trins dæmp

Nordlux Nordlux

11242-0

New product

Nordlux Oja 60 loftlampe, 38W, IP20, 2700K, 3-trins dæmp Udvid

Oja er en ultratynd loftlampe i et moderne og minimalistisk design, der er integreret med LED og 3-trins Moodmaker SceneSelect, der kan styres ved brug af din normale kontakt på væggen.

Den integrerede 3-trins MoodmakerTM betjenes fra din almindelige kontakt, hvilken giver dig mulighed for at ændre lysstyrken. Et klik på kontakten tænder lyser med en styrke på 100%, mens to klik sænker lysstyrken til 50% og ved tredje klik tændes der for et natlys. Derudover har Oja en twist lock funktion, hvilket gør den nem at montere.


Lyset 
Kulør 2700K 
Dæmpbar Ja, 3-trins
Lysstyrke 3200 lumens
Spredning  120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning Indbygget LED
Diameter 60 cm.
Højde 3,2 cm.
Effekt & spænding
Spænding 230V
Forbrug 38 W
Andet info
IP-klasse IP20

Læs mere..

DKK 799,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Oja 60 loftlampe - Belys dit rum med stil og funktion

Den Nordlux Oja 60 loftlampe er det perfekte valg til at opgradere belysningen i dit rum. Med en effekt på 38W og tilslutning til en 230V forsyning, er denne loftlampe både kraftfuld og nem at installere.

Med en lysstyrke på 3200 lumens og en bred spredning på 120 grader, sikrer Oja 60 en jævn fordeling af lyset i rummet. Uanset om det er til almindelig belysning eller specifikke opgaver, leverer denne loftlampe et kraftigt og klart lys, der opfylder de fleste behov.

Med en høj lydkvalitet og en RA værdi på 80-85, sikrer Oja 60 et naturligt lys, der fremviser alle farver på en flot og ægte måde. Uanset om du ønsker at skabe en hyggelig atmosfære eller udføre præcisionsarbejde, vil denne loftlampe opfylde dine forventninger.

En yderligere fordel ved Oja 60 er, at den kan dæmpes. Dette giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter dine præferencer og skabe den ønskede atmosfære i rummet. Fra aftenhygge til lys til arbejde, Oja 60 er alsidig og tilpasselig til dine behov.

Det er vigtigt at bemærke, at Oja 60 har en IP20 klassificering, hvilket betyder at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Det anbefales derfor at placere denne loftlampe i tørre områder af dit hjem eller kontor.

Samlet set er Nordlux Oja 60 loftlampen et stilfuldt og funktionelt valg til belysning af dit rum. Med dens kraftfulde effekt, bred spredning og justerbare lysstyrke kan du skabe den ønskede belysning i ethvert rum. Uanset om det er til almindelig belysning eller specifikke opgaver, vil Oja 60 løfte dit rum til et nyt niveau.

Lyset
Kulør Varm hvid
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 3200 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 38W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".