Nordlux Oja 60 loftlampe, 38W, IP20, 2700K, 3-trins dæmp, sort

Nordlux Nordlux

11243-0

New product

Nordlux Oja 60 loftlampe, 38W, IP20, 2700K, 3-trins dæmp, sort Udvid

Oja er en ultratynd loftlampe i et moderne og minimalistisk design, der er integreret med LED og 3-trins Moodmaker SceneSelect, der kan styres ved brug af din normale kontakt på væggen.

Den integrerede 3-trins MoodmakerTM betjenes fra din almindelige kontakt, hvilken giver dig mulighed for at ændre lysstyrken. Et klik på kontakten tænder lyser med en styrke på 100%, mens to klik sænker lysstyrken til 50% og ved tredje klik tændes der for et natlys. Derudover har Oja en twist lock funktion, hvilket gør den nem at montere.


Lyset 
Kulør 2700K 
Dæmpbar Ja, 3-trins
Lysstyrke 3200 lumens
Spredning  120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning Indbygget LED
Diameter 60 cm.
Højde 3,2 cm.
Effekt & spænding
Spænding 230V
Forbrug 38 W
Andet info
IP-klasse IP20

Læs mere..

DKK 799,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Nordlux Oja 60 loftlampe, 38W, IP20, 2700K, 3-trins dæmp, sort

Denne loftlampe fra Nordlux, Oja 60, er et stilfuldt og moderne valg til dit hjem. Med en effekt på 38W og tilslutning til 230V forsyning, er denne lampe ideel til at oplyse ethvert rum.

Lampen har en imponerende lysstyrke på 3200 lumens og en bred spredning på 120 grader. Dette sikrer en jævn og optimal fordeling af lyset, som giver en behagelig og hyggelig atmosfære i rummet.

Et vigtigt element i Nordlux Oja 60 loftlampen er dens høje lyskvalitet. Med en RA værdi på 80-85 leverer lampen et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette er med til at skabe en behagelig og æstetisk belysning i dit hjem. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov, og du vil kunne nyde godt af et klart og behageligt lys.

En anden feature ved denne loftlampe er dens dæmpningsfunktion. Dette betyder, at du kan justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede atmosfære i rummet. Det er en praktisk funktion, der gør lampen mere alsidig og personaliserbar.

Det er vigtigt at bemærke, at denne loftlampe kun er IP20 klassificeret, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor bør den ikke monteres i våde områder som badeværelser eller udendørs arealer.

Alt i alt er Nordlux Oja 60 loftlampen en praktisk og stilfuld løsning til dit hjem. Med dens imponerende lysstyrke, høje lyskvalitet og dæmpningsfunktion, giver den dig mulighed for at skabe den perfekte atmosfære i ethvert rum.

Lyset
Kulør Varm hvid
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 3200 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 38W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".