Nordlux MELO 34 Loft LED Sensor, Hvid

Nordlux Nordlux

9459-0

New product

Nordlux MELO 34 Loft LED Sensor, Hvid Udvid

Melo 34 plafonden fra Nordlux er fremstillet i et moderne og enkelt design. Melo har en hvid plastskærm, der giver et blødt og varmt hvidt lys. Lampen kan bruges både i væg og i loft, så brug lampen i entréen eller badeværelset, i køkkenet eller børneværelset – kun fantasien sætter grænser. Har indbygget bevægelsessensor.


Læs mere..

DKK 549,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Moderne loftlampe med sensor

Nordlux MELO 34 Loft LED Sensor er en stilfuld og effektiv loftlampe, der er perfekt til rum, hvor du ønsker intelligent lysstyring. Med den indbyggede sensor tænder og slukker lampen automatisk, når den registrerer bevægelse, hvilket gør den ideel til gange, badeværelser og lignende steder, hvor du har brug for lys, når du skal passere.

Lampen har en effekt på 12W og tilsluttes nemt til den almindelige 230V strømforsyning, hvilket gør installationen enkel og bekvem.

Med sin høje lysstyrke på 840 lumens er Nordlux MELO 34 Loft LED Sensor i stand til at give et klart og naturligt lys i rummet. Den har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer, at alle farver vises flot og ægte. Uanset om du har brug for belysning til arbejde, læsning eller blot til at skabe en behagelig atmosfære, vil denne loftlampe opfylde de fleste behov.

Designet på Nordlux MELO 34 Loft LED Sensor er enkelt og moderne, og den hvide farve passer nemt ind i enhver indretning. Lampen har en diameter på 34 cm og højden kan justeres efter behov, så den passer perfekt til dit rum.

Med Nordlux MELO 34 Loft LED Sensor får du en pålidelig og funktionel loftlampe, der kombinerer intelligent lysstyring med høj kvalitet og enkelhed i designet. Gør dit rum mere komfortabelt og praktisk med denne moderne og effektive lampe.

Lyset
Lysstyrke 840 lumens
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 12W
Spænding 230V


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".