LED 10W E27 24V AC/DC
Kold Hvid, Spectrum

Spectrum Spectrum

New product

LED 10W E27 24V AC/DC - Kold Hvid, Spectrum Spectrum Udvid
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 31,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 6-8 dage


Oplev Lysets Kraft og Kvalitet

Oplev den optimale belysning med denne LED-pære, der kombinerer effektivitet og ydeevne. Med en lysstyrke på 1100 lumens sikrer pæren stærk og klar belysning, ideel til en bred vifte af applikationer.

Specifikationer

  • Effektforbrug: 10W
  • Fatningstype: E27 stor fatning
  • Spænding: Tilsluttes til 24V AC/DC forsyning
  • Lysfarve: Kold hvid
  • Lysstyrke: 1100 lumens
  • Spredningsvinkel: 230 grader for jævn lysfordeling

Fordele ved Kold Hvid Lys

Den kolde hvide belysning giver et blåligt skær, der er perfekt til specifikke anvendelser. I Skandinavien er det populært inden for nicheområder som malerkabiner, akvarier og unik dekoration.

Høj Kvalitet og Farvegengivelse

Med en RA-værdi på 80-85 leverer denne LED-pære en bemærkelsesværdig høj lyskvalitet, der sikrer en naturlig farvegengivelse. Dette gør den ideel til både professionelle og hjemlige miljøer, hvor korrekt farvegengivelse er afgørende.

Nem Installation

Den store E27 fatning gør installationen hurtig og enkel, mens den kompakte størrelse gør det nemt at finde en plads til pæren i en række forskellige armaturer.

Effektiv og Alsidig

Designet til at være både energieffektiv og alsidig, er denne LED-pære et fremragende valg for enhver, der søger en balanceret kombination af præstation og økonomi. Lav spænding på 24V gør den sikker og ideel til specifikke installationsscenarier.

Uanset om du har brug for konsekvent lys i arbejdsrum eller ønsker at tilføje et moderne touch til din belysningsopsætning, er denne pære klar til at opfylde dine behov.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
Lysstyrke1100 lumens
Spredning230 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Effekt & spænding
Forbrug10W
Spænding24V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.