LED 10W E27 24V AC/DC
Kold Hvid, Spectrum

Spectrum Spectrum

New product

LED 10W E27 24V AC/DC - Kold Hvid, Spectrum Spectrum Udvid
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 31,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 6-8 dage


LED 10W E27 24V AC/DC, Kold Hvid, Spectrum

Data om produktet: Denne LED pære har en effekt på 10W og passer til en E27 stor fatning. Den tilsluttes til en 24V AC/DC forsyning, hvilket gør den velegnet til mange forskellige applikationer.

Med en lysstyrke på 1100 lumens og en høj spredning på 230 grader, sikrer denne pære en jævn fordeling af lyset. Dette gør den ideel til rum, hvor en god belysning er vigtig.

Pæren har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder at den viser farverne på en naturlig og ægte måde. Dette er vigtigt for at skabe en behagelig og oplyst atmosfære.

Findes i: Kold hvid. Kold hvid lys giver en kold glød med et blåligt skær, hvilket kan være ideelt til visse specialiserede applikationer som malerkabiner, akvarier og dekorationer.

Denne LED pære er en pålidelig og energieffektiv løsning til belysningsbehov i forskellige miljøer. Med sit kraftfulde lys og langvarige design er den et godt valg for både private og kommercielle formål.

Udover sit klare kraftfulde lys, bidrager denne pære også til energibesparelser på grund af den lave strømforbrug og lang levetid. Dette gør den ikke kun miljøvenlig, men også økonomisk fordelagtig på lang sigt.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
Lysstyrke 1100 lumens
Spredning 230 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Effekt & spænding
Forbrug 10W
Spænding 24V
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Datasheet Se dokumentet


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.