Halogen E27 80W
33x115, 230V, R7s

Spectrum Spectrum

21693-0

New product

Halogen E27 80W - 33x115, 230V, R7s Spectrum Udvid

DKK 78,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 6-8 dage


Halogen E27 80W Produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse:

Halogen E27 80W er en kraftfuld og energieffektiv lyskilde med en stor E27 fatning, der gør den nem at tilslutte til en almindelig 230V forsyning. Med en lysstyrke på imponerende 1380 lumens sikrer denne halogenpære et klart og meget lysstærkt lys.

Lyskvaliteten på denne halogenpære er høj med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at den gengiver farver på en naturlig og præcis måde. Dette er ideelt til at skabe en behagelig belysning i hjemmet, på kontoret eller i andre rum, hvor farvernes nøjagtige gengivelse er vigtig.

Den lange levetid på halogenpæren sikrer en pålidelig lyskilde, der kan opfylde langt de flestes behov for lys i hverdagen. Med dens klassiske R7s form og dimensioner på 33x115 mm passer den nemt ind i mange lamper og armaturer, hvilket gør den alsidig og praktisk.

Halogen E27 80W er ideel til generel belysning i hjemmet, på arbejdspladsen eller i butikslokaler, hvor et klart og behageligt lys er ønsket. Den høje lysstyrke og den gode lyskvalitet gør den egnet til både indendørs og udendørs brug, hvor farvernes præcise gengivelse er nødvendig.

Med denne halogenpære får du en pålidelig og energieffektiv lyskilde, der kombinerer god lyskvalitet med en imponerende lysstyrke. Uanset om du har brug for at belyse et rum, skabe en hyggelig stemning eller arbejde under gode lysforhold, vil denne halogenpære opfylde dine behov på en pålidelig og effektiv måde.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
Lysstyrke 1380 lumens
RA >= 80
Dimensioner
Fatning E27
Effekt & spænding
Forbrug 80W
Spænding 230V
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Datasheet Se dokumentet


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.