Halogen E27 80W
33x115, 230V, R7s

Spectrum Spectrum

21693-0

New product

Halogen E27 80W - 33x115, 230V, R7s Spectrum Udvid

DKK 78,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektivt og Alsidigt Halogenlys

Opgrader dit hjem eller kontor med et kraftigt og pålideligt belysningsvalg. Denne halogenpære, designet til en 80W effekt, sikrer dig en langvarig og kvalitetsbelysning, der er ideel til en lang række applikationer.

Produktdetaljer

  • Fatningstype: E27 stor fatning
  • Effekt: 80W
  • Tilslutningsspænding: 230V forsyning
  • Lysstyrke: 1380 lumens
  • Lyskvalitet: RA værdi på 80-85

Naturlig og Klar Belysning

Med en lysstyrke på 1380 lumens, giver denne halogenpære en kraftfuld oplysning, der er sikker på at forbedre lysmiljøet i ethvert rum. Uanset om det drejer sig om at oplyse et arbejdsområde eller skabe en hyggelig atmosfære, kan du stole på lysets kvalitet.

Den høje lyskvalitet, med en RA værdi på 80-85, sikrer et lys, der er næsten identisk med naturligt dagslys. Dette betyder, at alle farver præsenteres på en smuk og autentisk måde, og gør denne pære til det perfekte valg til rum, hvor æstetik og præcis farvegengivelse er vigtig, såsom i kunststudier, designkontorer eller dit hjem.

Pålidelig Installation

Halogen E27 80W kan let installeres i enhver standard E27 fatning, hvilket gør det nemt for dig at opgradere din nuværende belysning. Med en 230V tilslutning fungerer denne pære problemfrit med almindelige strømkilder, hvilket gør den både effektiv og funktionel i forskellige miljøer.

Bred Anvendelse

Velegnet til både bolig og kommercielle anvendelser, kan denne halogenlys pære bruges i alt fra stue- og køkkenlamper til kontorbelysning og mere. Den alsidige design tillader den at passe godt til mange forskellige lampearmaturer, hvilket giver et skarpt og klart lys, der opfylder en bred vifte af belysningsbehov.

Valget for Lyskvalitet

For dem der søger en lyskilde, der ikke bare oplyser, men også forbedrer oplevelsen af et godt belyst rum, er denne Halogen E27 80W pære det perfekte valg. Med sin kombination af højeffektiv lysudsendelse og naturlig farvegengivelse, vil den sikre et klart og behageligt lys, der forbedrer alle aspekter af dets omgivelser.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
Lysstyrke1380 lumens
RA>= 80
Dimensioner
FatningE27
Effekt & spænding
Forbrug80W
Spænding230V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.