Bordlampe med Solcelle i hvid, 2W, IP44
EGLO

Eglo Eglo

11516-0

New product

Bordlampe med Solcelle i hvid, 2W, IP44 - EGLO Udvid

Bordlampen har indbygget 3 trins dæmpnings funktion. Det betyder at hvis du trækker i afbrydersnoren flere gange, justeres lyset fra 100% lysstyrke og helt ned til 5% lysstyrke.


Lyset 
Kulør3000K / Varm hvid
DæmpbarJa, 3-trins
Lysstyrke150 lumens
Spredning180 grader
RA>= 80
Dimensioner
FatningE27
Højde290 mm.
Diameter200 mm.
MaterialeHård plast
Effekt & spænding
Spænding1,2V
Forbrug2 W
Andet info
Batteri levetidOp til 8 timer - Ladetid 6-8 timer afhængig af vejr

Flere detaljer

DKK 379,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 13-15 dage


Du vil elske vores hvide bordlampe med solcelle

Denne bordlampe er det perfekte valg, når du ønsker at tilføje både stil og funktionalitet til dit hjem. Med dens elegante og tidløse design passer den ind i enhver indretning, og dens hvide farve giver et frisk og rent udtryk.

Lampen leveres med en solcelle, så du kan nyde godt af miljøvenlig belysning og samtidig spare på din elregning. Den er let at installere, og med dens 2W effekt er den energieffektiv. Du kan nemt tilslutte lampen til 230V og nyde godt af dens lysstyrke på 150 lumens.

Med en spredning på 180 grader sikrer lampen en jævn fordeling af lyset i rummet. Du vil bemærke, at lyset er af høj kvalitet med en RA-værdi på 80-85, hvilket betyder, at det viser alle farver flot og ægte. Lampens lyskvalitet er tilstrækkelig til at opfylde behovene hos de fleste.

Denne bordlampe kan endda dæmpes, så du kan justere lysstyrken efter dit humør og behov. Dette giver dig mulighed for at skabe den perfekte atmosfære, uanset om du ønsker en hyggelig og afslappende stemning eller en mere oplyst og energisk atmosfære.

Med vores hvide bordlampe med solcelle får du ikke kun et stilfuldt og praktisk produkt, men også en bæredygtig løsning til at lyse dit hjem op. Kombinationen af godt design, høj lyskvalitet, energibesparelse og miljøvenlig drift gør denne lampe til et yderst attraktivt valg.

Lyset
KulørVarm hvid
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke150 lumens
Spredning180 grader
RA>= 80
Dimensioner
Effekt & spænding
Forbrug2W
Spænding230V
Andet info