1W Farvet LED kronepære
Blå, kultråd, E27

V-Tac V-Tac

New product

1W Farvet LED kronepære - Blå, kultråd, E27 Udvid

  • Blå
  • Ikke dæmpbar

DKK 20,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Denne 1W farvede LED kronepære er et fantastisk valg, hvis du leder efter et blåt og cool look til dit lyssetup. Kronepæren har en E27 stor fatning, hvilket gør det nemt at installere den i forskellige typer lamper og armaturer. Med en tilslutning til en 230V forsyning kan du bruge denne kronepære i de fleste hjem.

Med en lysstyrke på 50 lumens og en høj spredningsvinkel på 300 grader sikrer denne pære en jævn fordeling af lyset i rummet. Du behøver ikke bekymre dig om mørke hjørner, da lyset spredes bredt og effektivt.

Det er vigtigt at bemærke, at denne pære har en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset viser alle farverne på en flot og ægte måde. Du behøver ikke bekymre dig om, at dine farver vil se anderledes ud under dette lys. Lyskvaliteten er helt sikkert nok til at opfylde langt de flestes behov.

Med dimensioner på 86 x Ø45 mm passer denne kronepære til de fleste standardlamper. Den har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor anbefales det at bruge denne pære indendørs i tørre omgivelser.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
KulørBlå
DæmpbarNej
Lysstyrke50 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde86 mm.
Diameter45 mm.
MaterialeGlas
Effekt & spænding
Forbrug1W
Spænding230V
Spændingsinterval220-240V,50Hz
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
IP klassifikationIP20


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.