Pendel lampe I Kobber look, E27
EGLO SELVINO

Eglo Eglo

9849-0

New product

Pendel lampe I Kobber look, E27  - EGLO SELVINO Udvid

Pendel med et smukt cylinderformet og kobberfarvet glas, som beskytter lyskilden. 

Lyskilde følger ikke med herudover skal selve lyskilden have en diameter op 100mm, hvis den skal passe i formen. 


Læs mere..

DKK 289,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Detaljeret beskrivelse af Pendel lampe i Kobber look, E27, EGLO SELVINO

Pendel lampen i Kobber look fra EGLO SELVINO er en fantastisk tilføjelse til ethvert rum. Med sit trendy design og bløde belysning vil denne lampe skabe en hyggelig atmosfære og tilføje et elegant touch til din indretning.

Denne lampe har en effekt på 15W og tilsluttes nemt til en 230V strømkilde. Med en lysstyrke på 1400 lumens og en høj spredning på 120 grader sikrer den en jævn fordeling af lyset i rummet, så du kan nyde en behagelig belysning uden mørke områder.

Det er vigtigt at bemærke, at denne lampe har en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at den giver et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du bruger den til at belyse din spisestue, stue eller soveværelse, kan du være sikker på, at farverne vil se levende og klare ud under denne lampe.

EGLO SELVINO Pendel lampen i Kobber look er designet til at opfylde langt de flestes belysningsbehov. Den passer ind i forskellige indretningsstile og giver et moderne og stilfuldt udseende. Det kobberfarvede look tilføjer en unik og attraktiv detalje til enhver indretning.

Med dens enkle installation og nem vedligeholdelse vil denne pendel lampe blive en pålidelig og holdbar lyskilde i dit hjem. Den er velegnet til både privat og kommerciel brug og kan være med til at skabe et hyggeligt og indbydende miljø i enhver given situation.

Så hvis du leder efter en elegant og stilfuld lampe, der kan tilføje den perfekte belysning til dit rum, så er EGLO SELVINO Pendel lampe i Kobber look det ideelle valg for dig. Med dens høje lysstyrke, jævne fordeling af lys og høje lyskvalitet vil denne lampe opfylde alle dine belysningsbehov og tilføje et strejf af elegance til din indretning.

Lyset
Kulør Neutral hvid
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1400 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 15W
Spænding 230V